- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
-
harry
veterán
Ehh majdnem. Inkább az ablakos megoldáshoz kellene gumi cucc, nekem dísznek (dekopírral kezdtem én is, de szerintem nem lehet vele szépen vágni, inkább Ferm multif. géppel csináltam meg). Amit linkeltél az venti elé jó lehet.na inkább mutatok pár képet, h hova/mire is kell: Bővebben: link Bővebben: link
[Szerkesztve] -
harry
veterán
-
harry
veterán
UP! Nekem is kellene vmilyen gumi csík az ablak szélére, van esetleg valakinek vmi egyéb ötlete?
Mumtaz oldlán találtam ezt:
Erre én kb 1,7 méter hosszú 2,5 mm-es szálvastagságú, fekete szigetelésu, ''merev'' szálú vezetéket használtam. Ezt úgy oldottam meg, hogy a vezetéket egy sniccerrel hosszában bevágtam, majd a szálat kiszedtem belole és a szigetelést nyomtam rá a peremre. Tetszés szerint lehet ragasztót is használni a peremre való felrakáshoz.
Amire vigyázni kell, hogy feltétlenül ''merev'' szálú legyen, mivel ez segít hosszában elvágni a szigetelést, ellenben ha sodort, akkor a sniccer beakadhat a szálak közé és így nem lehet megközelítoleg egyenesen elvágni a szigetelést.
Bővebben: link
Kábel burkolót hol lehet venni? Elektronikai bolt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest