Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
UP! Nekem is kellene vmilyen gumi csík az ablak szélére, van esetleg valakinek vmi egyéb ötlete?
Mumtaz oldlán találtam ezt:
Erre én kb 1,7 méter hosszú 2,5 mm-es szálvastagságú, fekete szigetelésu, ''merev'' szálú vezetéket használtam. Ezt úgy oldottam meg, hogy a vezetéket egy sniccerrel hosszában bevágtam, majd a szálat kiszedtem belole és a szigetelést nyomtam rá a peremre. Tetszés szerint lehet ragasztót is használni a peremre való felrakáshoz.
Amire vigyázni kell, hogy feltétlenül ''merev'' szálú legyen, mivel ez segít hosszában elvágni a szigetelést, ellenben ha sodort, akkor a sniccer beakadhat a szálak közé és így nem lehet megközelítoleg egyenesen elvágni a szigetelést.
Bővebben: link
Kábel burkolót hol lehet venni? Elektronikai bolt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SONY LCD és LED TV-k
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera 256 GB Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest