Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• maj-viktor

őstag

válasz zodo #266 üzenetére

Bicikli kormányon minden kamera rezegni fog... főleg a magyar utakon... de amúgyis!

Ott nem igazán fogsz kapni "jó - kifogástalan" képet... én inkább fejre... sisakra... mellkaspántra rögzíteném... esetlegesen monopod... sisaknyúlvány!

A Wayteq egy SJ4000 "brandelt darab", csak míg az SJCAM logós SJ4000-nek tudjuk a belsejét a Wayteq estén nem biztos, hogy az eredeti SJ4000 belsejét kapta, vagy pl. a "másolat másolatát... az SD28-at, ami silány képminőségű"! Így én sem feltétlenül ajánlom a Wayteq-t (bár én reménykednék, hogy ha valamit már más logó alatt adnak ki, rendes magyar forgalmazó... magyar garancia... azért a jobb verziót használják... csak sokszor a haszonra mennek a gyártók/forgalmazók és nem a minőségre... így bármi lehet)

Én is inkább a SJCAM brand-es SJ4000-et ajánlom! (amúgy ha van kis pénz inkább: SJ5000 WiFi vagy Xiaomi Yi)

Az SJ4000-hez jár a gyári sok tartozék (amit a Wayteq-nál mondasz), szóval ezt az összehasonlítást nem értem... ami a Wayteq-hoz jár, az jár a SJCAM SJ4000-hez is! (persze ha nem valami csökkentett tartozékos verziót veszel! De gyárilag jár mellés a "rengeteg felfogató")

Amúgy a 220volt-os link esetén:
    Elérhetőség: Minden üzletben RENDELHETŐ

Azaz nincs RAKTÁRON nekik... míg a megbízható helyekről (electopoint & GreyVshop.... face oldalon kuponkódok: fb.com/SJ4000HUN) pl. a brand logós SJ4000 beszerezhető hasonló áron... vagy olcsóbban... ~25-30E Ft-ért

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

• Attila444

aktív tag

Én a helyedben hanyagolnám a HD1000W-t, ez egy ki tudja milyen SJ4000 másolat.
    Ugyanazok a tartozékok járnak mindkettőhöz elvileg, bár a linken nem látom, hogy bármit is adnának az 1000w-hez.
    Amit linkeltél, annál olcsóbban megkapod a biztos eredeti, logós SJ4000-et, minden tartozékkal és normális garival...

[ Szerkesztve ]

• mm89

őstag

Nem en a tempó rázza a képet, hanem az út :) mellkas heveder jó lenne, nekem van.
    A HD1000W ugyanaz mint az Sj4000, ugyanaz van hozzá. Esetleg a gari miatt értheti meg jobban, bár attól függ, honnan veszed.

ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!

Új hozzászólás Aktív témák