Aktív témák
-
sajtoska
csendes tag
HI nekem van egy IBM 560z -m ha valkit érdekel keressen ICQ-n
-
bio
csendes tag
jah meg vmi amit az elejen irtal arat sztem annal mindenkeppen tobbet aldozz ra.......mert sztem egy hasznalt gep eseteben az ar/ertek arany joval eltolodik az ar fele az ertek rovasara....legalabbis itthon...nyugaton ez kevesbe van igy....tobbet keresnek nem szamit hogy egy fel eves vagy eves gepnek nem kapjak vissza mondjuk a fa nelkuli arat....
-
bio
csendes tag
hali
nekem METROs FS-em van igaz nem a mostani, lassan 1 eves.....meg avgyok vele elegedve..... arra figyeljj hogy a works amit adnak az nem teljes erteku office...csak nagyon lebutitott vmi.....
vki meg nagyon leszolta az IGP 320as vezerlot vmelyik forumban......en nem vagyok nagy jatekos ugyhogy nekem tokeletesen megfelel.....eddig minden jatek jol ment rajta....
az aksi birja 2 orat ha nem piszkalod nagyon a gepet...pl nekem egy rovidebb filmet hazafele a vonaton vigan kibir.....melegszik rendesen de ennek ellenere sosem volt problemam belole hardveresen...ha odafigyelsz jo szolgalatot tehet...de ha mar ebben az arkategoriaban vagy akkor talan meg az albacomp alap notebookja johet be amit sulineten is lehet venni....vagy ha tudsz nemetul akkor online vasarlas itt www.ebay.de -
karib
addikt
Mennyit akarja cipelni a gépet? Mennyire fontos az akkuidő? Mert ha igen, akkor kétszer is megnézném azt az ECS-t, valszeg 3 kiló körül van, ami nem kevés. Ilyen célra inkább valami régebbi szubnotesz is megteszi, ha a súly és az ár is szempont. Ha új kell és a legolcsóbb, a súly meg nem számít, akkor egy-két régi ECS modellből lehet válogatni.
-
maross
nagyúr
van egy ilyenem, ha valakit erdekel:
Vadiuj ACER 1355LC notebook Athlon xp mobility 2600+, 15TFT, 512 DDR RAM, 40 GB HDD, DVD /CDRW Combo, VIA ProSavage KN400 64 MB videokartya, 10/100 halokartya, 56k modem, svideo out, 4usb, infraport, firewire,aksi, tolto 240k. gepre par nap gari, aksira toltore egy ev.
[Szerkesztve] -
yerico
senior tag
Ennyiért már sok. 128 MB Ram kevés az XP-nek, szereti a 256-ot. Akkor viszont már XP-vel kb 170 nettó-ba kerül. Néhány Toshiba / Acer géphez 200 nettós ár mellett már 2000-es proci és XP-t is adnak, érdemes afelé irányulni. Az ECS 320-as sebességben kb egy P3-600 szintjén állhat, márpedig használtan egy ilyen laptop bőven megkapható ennyiért.
-
Torry
addikt
válasz
Darth_Revan #13 üzenetére
Xp-t nagyon elnézted!
A prof kerül 50-be, a Home ''mindösszesen'' 24000Brutto
Viszont az OFFICE 50-70-ig van, mitha nem lenne elég pénze annak a f...-nak! -
Darth_Revan
veterán
Szerintem bőven elég az a laptop. Windows XP home dition vagy professzional kell?
A magyar Windows XP Home Edition ára 51900Ft,a professzionalé nemtom mennyi,de gondolom drágább.
A MS Office XP Standard for Win98/ME/NT/2000/XP (magyar változat) akciósan jelenleg 67900 Ft.
A MS Office 2003 Standard (magyar) (Tartalma: Word, Excel, Powerpoint, Outlook)
99900 Ft
Ezeknek az angol verziója 10-20e FT-al drágább. Ezeket az árakat tudom,nagyjából midnenhol ennyi,max 1-2e FT eltérés leeht. Ezeket is egy akciós árlistából néztem. Azért eléggé drágák a Microsoft termékek:((( -
Torry
addikt
up!
-
Torry
addikt
Sziasztok!
Édesanyám szeretne venni laptopot, amire kell:
-Word+társai
Tehát csak gépelés, szövegszerkesztés ilyesmi.
Jah és legyen benne, egy faxmodem (arról küldi a megrendeléseket)+itthonra majd egy LAN-kártya az internet miatt.
Laptophoz egyáltalán nem értek, de szerintem bőven elég lenne neki ez:
[L]http://www.notebook.hu/hu/notebook/ecs/ecs-g320[/L]
Szerintetek?
MOD:
Még ami fontos lenne! Egy XP+Office! Ez mennyiből oldható meg?Ugye céges lesz, szóval kellene a legális cucc!
[Szerkesztve] -
sjani
csendes tag
Vagy vehetsz még gyári felújitottat (szintén notebook.hu), adnak rá 1 év garit, de az aksira csak 15 napot
Én náluk vettem a Compaq Presario 2532EU 'RENEW' 189.900+ÁFAért de azóta már megemelték az árát.(most kb220.000+ÁFA), de érdemes megnézni a többit is. -
shev7
veterán
válasz
Darth_Revan #8 üzenetére
Sajnos nekem el kellett tolnom a laptopvásárlást, de egy ideig én is szemeztem az ECS-sel. Szóval ha a tapasztalataidat megosztanád örülnék neki.
-
Darth_Revan
veterán
Én inkább maradok az ECS-nél,mert nem szeretek használt cuccot venni:Y
-
shev7
veterán
válasz
wassermann #6 üzenetére
Nem akarok hitvitát indítani. Mindenki azt vesz ami szívéhez legjobban közel áll, de ha vmi elromlik egy notiban az márkától függetlenül sokba kerül. Az igaz, hogy egy IBM alkatrész drágább mint a többi, de egy IBM géppel tuti nincs annyi gond. Pl az akksija teljes terhelés mellett 50 percig bírja (BatteryEaterPro) Ez pedig igen szép teljesítmény egy 5 éves akksitól. Sok olyan hirdetést olvasni, hogy milyen jó gép, csak az akksija nem bírja már (és ezek 1,5-2,5 éves gépek). A RAMhoz meg szerencse kell, ami belemegy azt sem biztos, hogy megeszi a noti. Ez minden típusra igaz.
-
wassermann
addikt
Használt IBM-et, HP-t, Compaq-ot azért nem vennék mert egy vagyon, ha
kell hozzá valami: pl.egy akku. Nekem volt régen egy használt Compaq-om,
és amikor memóriát akartam bővíteni benne, nem ment bele az amúgy
sem olcsó KINGSTO*. Látszott, hogy a burkolatot direkt kisebbre
csinálták, hogy meg kelljen venned az eredetit. Még szerencse, hogy
a modult visszavették, mert bár a KI* honlapján azt ajánlott volt,
nem ment bele. :(
Az egyik haverom használ egy olcsó, használt Fujitsu-Siemens-et és abba
simán belement egy sima mem és az akku sem volt hozzá vészes. :F -
shev7
veterán
válasz
Darth_Revan #4 üzenetére
sztem is inkább egy márkásabb használtat, bár nemtom az ECS milyen, nem hallottam róla se jót se rosszat, csak azt tudom mondani, hogy az én 4-5 éves IBM-em amit fél éve vettem tökéletesen működik
-
Darth_Revan
veterán
Ez az EliteGroup G320 -as elég jónak tűnik. Az ár is elfogadható és elég jókat tud. nektek m ia véleményetek?
-
karib
addikt
válasz
Darth_Revan #1 üzenetére
Nem feltétlen jársz jobban egy olcsó, kicsontozott, elavult új géppel, mint egy körültekintően megválasztott használttal...
-
sjani
csendes tag
www.notebook.hu
Ha csak az ár számit Ecs br.166.666 -
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Lenne 150-160e FT-oom Laptopra,de amilyen árakat láttam....240,300e FT:(( 150-160ért nem lehet sehol se kapni,nem használt,hanem új laptopot? Nem kell nekem 2.5 Ghz-es vagy 3GHz-es. Nem tud valaki 1 helyet,ahol lehet venni 150-160e FT-ért ÚJ laptopot?
Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Linux Mint
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- További aktív témák...
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest