Aktív témák
-
bio
csendes tag
jah meg vmi amit az elejen irtal arat sztem annal mindenkeppen tobbet aldozz ra.......mert sztem egy hasznalt gep eseteben az ar/ertek arany joval eltolodik az ar fele az ertek rovasara....legalabbis itthon...nyugaton ez kevesbe van igy....tobbet keresnek nem szamit hogy egy fel eves vagy eves gepnek nem kapjak vissza mondjuk a fa nelkuli arat....
-
bio
csendes tag
hali
nekem METROs FS-em van igaz nem a mostani, lassan 1 eves.....meg avgyok vele elegedve..... arra figyeljj hogy a works amit adnak az nem teljes erteku office...csak nagyon lebutitott vmi.....
vki meg nagyon leszolta az IGP 320as vezerlot vmelyik forumban......en nem vagyok nagy jatekos ugyhogy nekem tokeletesen megfelel.....eddig minden jatek jol ment rajta....
az aksi birja 2 orat ha nem piszkalod nagyon a gepet...pl nekem egy rovidebb filmet hazafele a vonaton vigan kibir.....melegszik rendesen de ennek ellenere sosem volt problemam belole hardveresen...ha odafigyelsz jo szolgalatot tehet...de ha mar ebben az arkategoriaban vagy akkor talan meg az albacomp alap notebookja johet be amit sulineten is lehet venni....vagy ha tudsz nemetul akkor online vasarlas itt www.ebay.de
Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest