Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Motorolaj és szűrő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
De hogy on is legyek, megrendeltem a K Norbi által tesztelt fékfolyadékcsere készletet: Geko G02732 Fékfolyadék csere készlet
Hamarosan jön a teszt róla.
-
norrberth
addikt
Vissza tértem
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
tboldi #15630 üzenetére
Akkor enekelheted, hogy: levelet kaptam lájf.
-
tboldi
nagyúr
A levél az egyik, a másik sajnos a venti villanymotorjából származó szénkefepor, amit ugyancsak nem tudsz megelőzni. Ezért előnyösebb, hogy nem a venti előtt van a pollenszűrő, hanem utána.
Fertőtlenítőkendővel nagyjából áttöröltem. Sajnos roncsolásmentesen nem tudom leszedni a lapátot a motorról, így nem tudom rendesen átmosni sem.
-
d4d
aktív tag
Kis csúszással, de megjött a tartalék olaj. Csütörtökön rendeltem, direkt előtte telefonon egyeztettem tényleg van-e raktáron stb. Péntek biztos nem, de hétfő, kedd az ok. Jó, hát kedd délutánig mindössze egy email jött hogy feldolgozás alatt. Akkor már rájuk írtam, hogy mi a helyzet, jött a válász, hogy elnézést a késésért holnapra, azaz ma szerdán itt lesz. Gls automatába kértem.
Majd egy évvel frissebb, mint a mintaboltos, ugyanúgy made in france.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
2ozzmexy #15626 üzenetére
Na itt meg a csak a gyari a tobbi ocska es ha csak ragondolsz felrobban a motor.
Nyilvan most tulzok de erted. Elmentem gyari szuroert a markakerbe. Az alkatreszes ugy nezett ram, mint az ufora. Es mondta, hogyba Mann jo minek veszek gyarit dupla aron?!
Nem sajnos es ott eleg keves garazs van amugy is.
Amugy nem akarsz nekem majd a hatso difiben olajat cserelni? Nem rozsdas.
-
bul07
nagyúr
válasz
tibbike01 #15601 üzenetére
Olyat kel venni ami nem csak illatosít hanem vannak benne tisztító vegyszerek, mondjuk biocid és egyéb ilyen anyagok
De ahogy nézem mostanra nagyon titkolják hogy melyiknek mi az összetevője, régen mindegyiknél jól olvasható volt hogy mit tartalmaz
Sonax klímatisztítónál régen szépen lehetett látni hogy sokfajta hatóanyagot tartalmaz, de most akárhogy keresem nem találom az összetevők listájátÉn így szoktam
Régi pollenszűrő ki(hogy ne szűrje a kifújt vegyszert)
Motor jár, klíma bekapcsolva(fújja a hideget), max ventilátor, belső keringtetés bekapcsolva.
Majd jöhet a bomba és addig nem kinyitni a kocsit míg a bomba csomagolásán javasolják
Aztán jöhet az új pollenszűrő
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest