- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Monitor hiba topik
- Házimozi belépő szinten
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
Aktív témák
-
Szeretnék elkezdeni kicsit foglalkozni zigbee alapú rendszerekkel, egyrészt mert hasznos is lenne otthonra a dolog, másrészt tanulásnak is jó, harmadrészt just for fun
Pár óra olvasgatás után azért a zigbee mellett döntöttem, mert jelentős mértékben szeretném saját kezűleg hackelgetni a dolgokat (saját szoftverek, szenzorok bedrótozása meglevő saját monitoring és notify rendszerbe, stb..). Úgy vettem ki, hogy a zigbeevel a nyitottsága miatt jobban járok talán.
Ugyanakkor olvastam azt is, hogy a nyitottsága lehet egyben a hátránya is (kompatibilitási problémák).
A héten vennék pár dolgot hozzá, hogy el tudjak kezdeni játszani, első körben egy egyszerű nyitásérzékelőt néztem ki, konkrétan ezt: link
Ha vásárolok egy USB stick kontrollert, amit bedugok a home szerverembe (RPI, NAS, linux vm-ek, ezer lehetőségem van), akkor ez a Trust eszköz képes lesz beszélgetni vele, csupán azért mert "rá van írva" hogy "zigbee" , vagy azért nem ennyire egyszerű a dolog? Ha nem, akkor tudtok olyan gyártót javasolni, akinek a cuccai rugalmasan használhatóak tetszőleges zigbee kontrollerrel/hub-al?
Aktív témák
- HP Compaq 6305 Pro SFF PC, AMD A4 5300B CPU 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 6300 Pro SFF PC, i3.2120 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 8300 Pro SFF PC, i3-3220 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- Fujitsu Celsius W5010n
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest