Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
Blackmate #443 üzenetére
Ezer bocs ha ez reklámnak minősülne...
Nemtom az a színművészetin van-e, de anno a Műegyetem villanykari koleszában egy hajdan odajáró hangmérnök (Kishonti Istvánnak hívják) tartott tanfolyamot, és akkoriban indította be a saját hangász-iskoláját, ami a polip idegen nevét viseli (nemcsak a reklám elkerülése miatt nem írom le, hanem mert nem is tudom, betű szerint hogyan is kéne, lehet hogy a nyolckarú állat nevéhez képest van benne trükközés). Az manapság már ad valamilyen papírt is, de nekem is úgy dereng, hogy középfokú, esetleg valami elismert nemtommennyirefelső fokú. Ja, és nincs ingyen, mint a főiskola/egyetem... (gyakorolni stúdióban is kell, az pedig szintúgy pénzbe kerül...satöbbi.)
Ha gondolod, egy kis utánanézést-telefonálást megér a dolog...
nem ringatom magam oly illúziókban hogy tudtam volna segíteni, de ha mégis, hát örülök!
[Szerkesztve] -
pweisz
senior tag
válasz
Blackmate #443 üzenetére
Most így rákerestem neten, de szerintem mérnöki képzés,tehát felsőfukú képzés nem nagyon van magyarországon,inkább ilyen szaközépután +1 év, meg tanfolyam,meg hasonlók. Németeknél jobban van talán ilyesm legalább is úgy emlékszem hogy a KEYS-ben olvastam ilyen hirdetéseket, ott talán lehet diploma szintű sulit is elvégezni, de nem vagyok biztos benn.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest