Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Micro Four Thirds
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
válasz
#91658752 #56713 üzenetére
Hali!
Jó a tuya, de ha HA-ba akarod integrálni, akkor fontold meg, hogy elengeded. Inkább legyen tasmota képes ami lehet. Ha megcsinálod a cloudflare elérést HA-nak, akkor el fogsz mindent érni telórol. Te döntésed, de inkább járd körül ezt! Szerintem nem rossza a tuya amúgy, meg egyre jobb, de ha tuyával együtt akarod betenni a HA-ba tasmota helyett, akkor szopósabb, meg nem biztos hogy ugyan olyan jól működik.
Ja nekem van pár kamerám, de évekig eszembe se jutott, HA-ba integrálni. Elvan az magában külön okoszisztémában. Jelenleg mégis betettem 2 kamerát, hogy bizonyos automatizmusra jó lehet, meg kÍváncsi voltam, de ez is jobb a saját rendszerében. Egyébként rtspvel lehet integrálni, ezt kell tudnia a kamerának.
-
ViZion
félisten
válasz
#91658752 #56713 üzenetére
HA ezeket tudja kezelni.
Valami vas kell, vagy virtuális gép a Home Assistant -nak, arra HACS telepítés, majd tuya és ewelink integrációk.
Automatizálásra vannak leírasok, ha elakadsz, akkor segítünk.
Kamerához lehet a frigate jobb, nem tudom, h tuya integrációval mit tudna. -
its_grandpa
tag
-
its_grandpa
tag
válasz
#91658752 #56416 üzenetére
Kályhától ....
https://whatismyipaddress.com/ mi az IPv4 ?
Ha 100.n.n.n akkor..https://tarr.hu/nat
A NAT-os csomagoknál az előfizetők a 100.64.0.0/10 "IPv4 shared address space" -ből kapnak IP címet.Amennyiben a privát IP cím miatt bármilyen problémát tapasztalsz, ügyfélkapu rendszerünkön keresztül az "Szolgáltatások/Internet" menüpont alatt díjmentesen választhatod a publikus IP cím kiosztását.Ha nem NAT-olt az IP-d akkor - jelenleg - nem értem miért nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Kugoo Kirin G1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest