-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboy72
aktív tag
válasz
MaCS_70 #6757 üzenetére
Ez az Én véleményem...
Konkrétan EZ van nekem is."- magyar ÁFA (adott)
- magyar terméktámogatás, (ezt inkább hagyjuk...olvastam a facebook oldalukat, ott csak sablonválaszok voltak, nem támogatás "indíccsa újra" kb ebben kimerül)
- magyar termékellenőrzés, (szintén facebook oldalon volt, hogy hibás volt a vadi új termék, tehát ez is kilőve)
- magyar garancia, (Naa nee!!! Ez előny? Inkább az Alipay!!!)
- magyarországi kereskedelmi önköltség, (adott)
- magyarországi működési önköltség, (adott)
- és valóban, a haszon, amiért mindenki dolgozik. Gondolom, Te is élsz valamiből..."Tehát a copjúterm azt írja,hogy magyar fejlesztés mind a hardver, mind a szoftver, ehhez képest ugyanaz kapható az Aliról, még az app is ugyanaz. És igen extra haszon van rajta, mert ami az Aliról 33 dodó légipostával, az konténerszámra véve nincs 10 dollár.
És még mindig ott tartunk hogy ez az Én véleményem.PEACE!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- FÉLÁRON! Dr.coffee H2 Automata kávéfőző - ÚJ! Bontatlan!
- Baby design smart sportbabakocsi
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged