Hirdetés
-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speederer
senior tag
válasz
kis.zsolt #40987 üzenetére
12.2.0-ás tasmota volt rajta, de hiába próbálom a gombot nyomogatni vagy ki-be dugni a konnektorba, továbbra sem sok életjelet ad magáról. Hogy konkrétabb legyek, bedugáskor egyet villan a zöld led és ennyi. Se AP mód, se egyéb led működés.
Amire gondolsz, azt már linkelték nekem kicsit feljebb: [link] Én ezt nem állítottam el, csak a kalibráláshoz való dolgokat piszkáltam, tehát ez elvileg engedélyezve van.
Mindenesetre köszi a tippet!Degeczi: hogy tényleg érdemes-e letiltani azt nem tudom, mindenesetre nekem most jól jött volna egy ilyen könnyű helyreállítási lehetőség.
Azért nekem az elég szar hálózatnak tűnik, ahol 1 perc alatt 6-szor elmegy az áram.amargo: nekem is nagyon hasonló van, bár a pontos típus nem látszik rajta. Sajnos már tavaly is 20k körüli áron ment a dolog, igaz a 3/4"-os. De teljesen jól működik. Ugye erre mondtam, hogy azért némi difi van a 2 mérő (vízmű vs saját) között, kb 2-3% az eddigi tapasztalat alapján. És közben valószínű, hogy a tényleges vízhasználat valahol a 2 között van.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Biliárd és snooker topik
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest