- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Micro Four Thirds
- Fujifilm X
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
ha csak egy oldal kell (hivatkozások nem), akkor ie-ből fájl, mentés másként, és fájltípusnak .mht (webarchívum)
-
bumper
senior tag
upup
-
bumper
senior tag
Vigyázat tök láma vagyok a szakszavakhoz pl proxy meg ilyesmik !
Segítsetek rajtam és mondjátok meg, hogy kell ezzel a WinHTTrackkal lementeni egy oldlalt, nekem eddig sosem sikerült. Kurvára frusztráló érzés...
Nektek ezt le tudja menteni:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Kezd%C5%91lap
? -
thozoo
tag
Na, ez a WinHTTrack az igazi! Köszi szépen!
-
Bazsesz
őstag
WinHTTrack a te barátod! Azzal komplett weblapokat tudsz letölteni, és te adod meg, hogy milyen mélységig.
w: Balu -
Cathfaern
nagyúr
Az egyik legjobb program erre a wget, de mivel parancssoros program, ezért elég ijesztő tud lenni. Flashget ''Minden letöltése'' opcióval is lehet próbálkozni, azzal gond nélkül mennie kell.
De hadd tegyem hozzá, hogy így elég tetemes méretű anyagot kell letölteni.
[Szerkesztve]
Azóta már rájöttem, hogy a Flashget nem jó erre a célra.
[Szerkesztve] -
thozoo
tag
Sziasztok!
Tudna valaki nekem egy olyan programot ajánlani, amivel úgy el lehet menteni (akár több hivatkozásnyi mélységig) egy weblapot, hogy azt egy interneteléréssel nem rendelkező gépen is lehessen olvasni? (Pl. a Prohardver főoldalát úgy elmenteni, hogy a főoldalon lévő linkekre kattintva a tartalom még megjeleníthető legyen, teljesen offline gépen.)
Köszi,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest