Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Nem, speciel itt lett volna helyben, nálam a multi.
Előzményei:
5 hete le van fixálva, hogy mult hét szerdán kezdünk, és szombaton fejezzük be. oké, anyám azt mondta, hogy oké. Aztán jött az, hogy meghalt valamelyik rokon, akiről azt sem tudtam, hogy van. Kérdezte anyám, hogy megyek-e. Én mondtam, hogy nem. Indok: Mondta, hogy legalább megismerném a rokonaimat. Szvsz nem a legalkalmasabb időpont a rokonismerkedésre.
Aztán előjött egy olyan hülye ötlettel, ha nem megyek, nem lehet multi. Minek egy napra lecipelni a gépeket? Semmi értelmét nem látom. És mivel nem mentem, nem tarthattam. (Mert hogyha mentem volna, jobb lett volna, mert ugyanúgy egy nap.)
Aztán megbeszéltem, hogy egy héttel toljuk el. Ez meg is történt, sikerült eltolni. Most meg jött azzal, hogy toljam el csütörtökre a multit, mert holnap mehetünk lehet az autóért, és akkor csütörtökön mehet a dolog. Akor meg ugyanott tartunk, hogy 1 nap, felesleges lecipelni.
Aztán jött tőlem egy ilyen beszólás, hogy: ''Direkt tesztek nekem keresztbe állandóan? Egyáltalán lehet valami jogom ebbe a k***a életbe?''
Emiatt meg most meg sem engedi. Úgyhogy most én ordibálok, anyám ordibál. És még ő mondja, hogy meg vagyok sértődve, merthogy nem tarthatok multit.
Most úgy őszintén: Én minek kellek egy autó átvételéhez? Nem az én nevemen van, jogsim sincs, elleneztem is. Minek menjek akkor?
Na mind1.
Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- TCL LCD és LED TV-k
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs