Hirdetés
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nyugi, nyugyi, nem városban természetesen, hanem országúton kint a pusztában :) Azért a szembe jövő fényét lehetett látni időben. Amúgy sokkal veszélyesebb volt amikor Budafokon mentem az egyik főúton. Tök szabályosan 50-el a 2x2 sávból a külsőn, amikor majdnem rögtön meg is volt első karambolom fél óra vezetés után. Balról valami állat jött rá az útra ezerrel, de nem a belső sávba hanem így majdnem 90 fokban (úton keresztbe) be elém a külsőbe. Fék padlóig, szerencsére megúsztam. Mondjuk nagyon durva hangok jöttek ki a kocsiból, meg aztán kattogott is, mondom ''mi a..?!'' Megálltam kicsit arrébb, majd megnéztem az autót mi szakadt le (másik ürge persze gyorsan lelépett). Úgy láttam nem lóg semmi, de azért visszasétáltam a helyszínre kiesett-e valami (egész nap előtte az autót csináltam hogy egyáltalán beinduljon). megyek visszafelé, valami vastag íves rozsdás fémdarabot találok az úton. Aztán még kettőt. A durva az volt az egészben, hogy melegek voltak, pedig kint marha hideg volt! Úgyhogy elhoztam magammal haza őket, megkérdezem majd apámtól hogy lehetnek-e a kocsiból valók :) Ja, és a száguldás csak ezután jött, hogy szétesett a kocsi :) Legalább a dögcédulából tudták volna ki voltam :DDD
Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motoros topic
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer drón
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 Max 14" 2021, 32GB RAM/512GBSSD/Liquid Retina XDR/magyar bill.
- Eladó RTX 3070 ti / i5 8600K / 16GB DDR4 / 500GB NVME SSD
- Asus Dual RTX 4070 SUPER EVO + FirstShop garancia 2027.04.09-ig
- Eladó GARANCIÁLIS Asus ROG Astral Nvidia Geforce RTX 5080 OC 16gb
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 256GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest