- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nyugi, nyugyi, nem városban természetesen, hanem országúton kint a pusztában :) Azért a szembe jövő fényét lehetett látni időben. Amúgy sokkal veszélyesebb volt amikor Budafokon mentem az egyik főúton. Tök szabályosan 50-el a 2x2 sávból a külsőn, amikor majdnem rögtön meg is volt első karambolom fél óra vezetés után. Balról valami állat jött rá az útra ezerrel, de nem a belső sávba hanem így majdnem 90 fokban (úton keresztbe) be elém a külsőbe. Fék padlóig, szerencsére megúsztam. Mondjuk nagyon durva hangok jöttek ki a kocsiból, meg aztán kattogott is, mondom ''mi a..?!'' Megálltam kicsit arrébb, majd megnéztem az autót mi szakadt le (másik ürge persze gyorsan lelépett). Úgy láttam nem lóg semmi, de azért visszasétáltam a helyszínre kiesett-e valami (egész nap előtte az autót csináltam hogy egyáltalán beinduljon). megyek visszafelé, valami vastag íves rozsdás fémdarabot találok az úton. Aztán még kettőt. A durva az volt az egészben, hogy melegek voltak, pedig kint marha hideg volt! Úgyhogy elhoztam magammal haza őket, megkérdezem majd apámtól hogy lehetnek-e a kocsiból valók :) Ja, és a száguldás csak ezután jött, hogy szétesett a kocsi :) Legalább a dögcédulából tudták volna ki voltam :DDD
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Erős, !GARANCIÁLIS! MSI Crosshair 16 HX gamer laptop! -i9 14900HX, RTX 4060 8gb (140w), 32gb DDR5
- !BONTATLAN! Ghost of Yotei collector s edition!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7400-6500 MBs - 100/100 - Garancia
- BenQ W2700 4K HDR Home Cinema Projector - 100% DCI-P3
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest