Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- E-book olvasók
- Most már a Razernek is van vertikális egere
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
erdey_a #88347 üzenetére
Az még nem a világvége, ha elkezdesz teljes kiőrlésű toast kenyeret enni a fehér kenyér helyett. Két szelet reggelire, egy-egy-egy tízóraira, uzsonnára, vacsorára. Sok fehérje, némi zsiradék. Minden étkezés mellé zöldséget vagy gyümölcsöt kell fogyasztani. Megtanulod élvezni a napi két kávét egy-két édesítővel és egy kávétejszínnel/csillagtejjel/mandula tejjel/zabtejjel. A zöld teát ízesítés nélkül túlélni már kezd húzós lenni, de a dr. Chen teakeverék az igazán pusztító cucc így fogyasztva.
Van működő zablisztes palacsinta receptem, ami nem szakad szét, tudok rá tenni mákot, diót, kicsi diabetikus lekvárral keverve, kísérletezem valami túrós töltelékkel, ami nem cukros. A tömény kakaó és a fahéj is jöhetne a tésztára, de ötletem sincs, hogy mivel tompítsak rajtuk, mert régen a cukorral keverve szórtam a tésztára, de most ennek is reszeltek.
Az sem segít, hogy a család tagadásban van — amikor az öcsémnél voltam egy szombati napon, utólag bevallotta, hogy szemrebbenés nélkül tett két púpos evőkanál cukrot a hagymás babos agglegény kajánkra is, "mert kihozza az ízeket". Aznap este meg a párom otthon akart mindenáron valami KFC golden szósszal tuningolt csirkemellet belém diktálni, amit ő csinált — ő is utólag vallotta be, hogy mézet is tett rá. Szerencsére abból csak egy falatot ettem, de így is megsértődött. Már leszarom, hogy ezért is bocsánatot kéne kérnem, mert diétázni kell. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Opel topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Google Pixel topik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Revolut
- További aktív témák...
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest