- Plazma TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Tápos kibeszélő offtopik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
nyilván ebben van bőven csúsztatás, de nekem lényegében egybefolyt az egész, ezért nevezem egy bulinak

szerda este munka után lementünk a nyaralómba ketten jóbarátommal, ott evés-ivás, pingpong, séta a parta, pár ital még, aztán hullafáradtan alvás.
másnap 10kor kezdtük a napot pár sörrel, és szállingóztak a vadak a vérszagr
így kb délután 2kor már mindenkinek jó volt a hangulat, pia, duma, pingpong. ezután lementünk strandra, lángos, pia, fürcsi, duma, hahotázás. 7kor föl a nyaralóba, bogrács, grill, pingpong, pia, lányok,aztán éjfél után le a partra a krimóba inni, dumálni, megszűnni létezni.
másnap elszállingóztak a madárkák, bátyámmal maradtunk ketten körletet takarítani és józanodni, aztán délután megjöttek szüleim, és hajnal 2ig ment a családi traccsparti sok sörrel és pálinkával.
innen szombat délben szabadultam, és dolgaimat elintézve délután 4re már bátyáméknál évente egyszer megrendezendő unokatesós találkozó volt, ahol grill, sör, pálinka, és hajnal 1ig activity.
vasárnap már alig tudtam visszajönni pestre
Új hozzászólás Aktív témák
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én olyankor kelek!