Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD FX
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Tegnap délután volt egy kis időm, kíváncsiságból lementem Pásztóig, pontosabban Szurdokpüspökiig, vagyis a Mátra vonala alá. Ott már nyoma sincs a hónak. Szinte tavaszi viszonyok uralkodtak, vártam hogy már nő a búza, sárgul a repce, virágzik az akác. Aztán visszafelé jövet Pásztó és Tar között egyszercsak mintha elvágták volna, hirtelen havas földek, Tarra benézve havas házak kertek, onnantól meg mindenhol hó alatt minden. Szintemelkedésben ez kb. 5-6 méter, Pásztótól Tarig meg a távolság 4-5 km, vagyis nem hegyi hóhatár van, hanem ez ilyen regionális. Itthon meg aztán tombol a tél, megszakítás nélkül.[kép]
Ma viszont egész nap sütött a nap, a szoba 26 fokig melegedett, cserébe éjszaka szerintem megkapjuk a -15-öt vagy még kevesebbet. Persze abban nem nagyon olvad a hó.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest