Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nem az az érdekes, hanem hogy Finnországból és Svédországból is simán kapunk anyagot, amik vonattal, hajóval és kamionnal is eljutnak idáig, de mi nem tudjuk kiszállítani Szlovéniába meg Horvátországba, mert ott a hó miatt kamionstop van. Ergo a magyar-horvát és a magyar-szlovén határvidék jobban skandináv, mint Finnország meg Svédország.
Amúgy ja, kezd már erősebben rámenni az agyamra a tél, és lassan megint megutálok mindenkit és mindent. Rendesen érzem magamon a borzalmas depressziót, és kezdem minimálisra szorítani az emberekkel való kontaktust. Aztán persze majd áprilisban még leesik vagy fél méter hó, és talán májusra eléri a napsütéses percek száma a kettőt, és akkor némileg javul a hangulatom. Tegnap már olyan szinten voltam, hogy este fél7-kor befeküdtem az ágyba és el is aludtam hajnali 1-ig. Onnantól semmi, bekapcsoltam a tévét, megnéztem egy nagyon semmilyen régi amerikai filmet ami épp ment a tévében, és kb. negyed 4-től megint el tudtam aludni. De az milyenmá, hogy hajnalban nem volt 10 percenként 30 perc reklám mint főidőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 32GS85Q-B - 31,5" NANO IPS QHD 180Hz
- CYBERLAB Telefon szerviz kijelzőcsere, akkucsere, javítás Oroszlány
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 32GS95UX-B Monitor 4K-240hz/ Fhd-480hz 2ÉV GYÁRTOI GARANCIA!!!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- 1db! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest