- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Keychron egerek bemutatója
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Köszi az észrevételeket. Ajtók valóban jobbak úgy ahogy írtad.
Szobákba radiátor lesz így fűtéssel nem lesz gond, meg legalább így nyáron nem kell oda klíma.
(meg ugye valamit kell az északi oldalra is tenni, és mivel az otthoni "élet" jelentős része a nappaliban és konyhában lesz, azért gondoltam hogy az legyen a világosabb. Fürdőt meg pluszban fűti a kazán is.)
Teraszra ott gondoltam kimenni ahol van az ebédlőasztal, de lehet ha máshogy rendezem a kanapékat (vagy sarok kanapé lesz, mert azok még nincsenek meg) -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Igen, nekem is az tűnt fel elsőre, hogy a fürdőt és a WC-t még össze lehet csövezni, de a konyhához is el kell vinni a vizet, és főleg el kell vezetni a csatornát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Slim 3 - 16"WUXGA - i5-12450H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ps5 slim digitalis hiabtaln 3 hónap jótállás!
- A++ Dell Pro 14"iPS WUXGA, Core Ultra 5 238V, 32 / 512 NVMe, TB4 WiFi7 ujjl.olv, 2028-0623 gyártói
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(meg ugye valamit kell az északi oldalra is tenni, és mivel az otthoni "élet" jelentős része a nappaliban és konyhában lesz, azért gondoltam hogy az legyen a világosabb. Fürdőt meg pluszban fűti a kazán is.)