Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Köszi az észrevételeket. Ajtók valóban jobbak úgy ahogy írtad.
Szobákba radiátor lesz így fűtéssel nem lesz gond, meg legalább így nyáron nem kell oda klíma.
(meg ugye valamit kell az északi oldalra is tenni, és mivel az otthoni "élet" jelentős része a nappaliban és konyhában lesz, azért gondoltam hogy az legyen a világosabb. Fürdőt meg pluszban fűti a kazán is.)
Teraszra ott gondoltam kimenni ahol van az ebédlőasztal, de lehet ha máshogy rendezem a kanapékat (vagy sarok kanapé lesz, mert azok még nincsenek meg)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- BIOS topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Progressive, Breakbeat & Nightlife topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- További aktív témák...
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model O Wireless Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race GMMK 2 Full-Size Billentyűzet Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Oled - The Legend of Zelda Edition
- Xiaomi 15 (12GB/256GB - Zöld, 2028.09.05-ig garanciás, újszerű) + ajándék Nillkin Super Frosted tok
- Garanciás Zalman házak!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(meg ugye valamit kell az északi oldalra is tenni, és mivel az otthoni "élet" jelentős része a nappaliban és konyhában lesz, azért gondoltam hogy az legyen a világosabb. Fürdőt meg pluszban fűti a kazán is.)