Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- AMD FX
- TCL LCD és LED TV-k
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
Feltelezem akkor fa studok vannak. Azt tudod csinalni, hogy fogsz egy hosszabb tut es atszurod vele a gipszkarton. Nemtudom angliaban milyen tavolsagokra vannak a tartok, de itt 16 vagy 24 inchre vannak. Keresel egy kapcsolot/konnektort annak a haza ugyis egy studra lesz felfogatva es onnan indulva megtudod nezni, hogy hol van es milyen tavolsagokra vannak.
Van meg a Toggle Bolt, esetleg Moen Secure Mount amit meg megneznek ha csak a gipszkartonra megy. Elvileg a karton kibir 100+ lbs huzast mielott kiszakad. -
EQMontoya
veterán
Plafonra? Nem annyira esztétikus, de szerintem vállalhatóbb megoldás, mint átfúrni a gipszkartont. Nem nagyon tudom elképzelni, hogy hogy tolsz azon át pl. egy tiplit, hogy belemenjen mögötte a téglába, ha legalább van.
De 14cm falvastagság, az nagyon vékony, abba szerintem nem nagyon lesz semmi, csak némi merevítés (pl. vas) meg gipszkarton. Ha mindkét oldala gipszkarton, akkor nem nagyon tudok elképzelni semmit, ami közte lehetne. Egy sor tégla se fér be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elektromos autók - motorok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Cyberpunk 2077
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest