Hirdetés
- Autós kamerák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Mondjuk én csak a sovány disznóhúst eszek, azon könnyű segíteni, hogy ne legyen mellékíze, egy óra tejben áztatva és viszlát ól-íz.
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
A gond csak az, hogy pont a csülök legfinomabb részét hagyod ott, ami a zsír és a bőr. A disznózsír egy jól füstölt és utána jól megfőzött (érintésre leválik a csontról) csülök mesze legfinomabb része.

-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Hmm szomoru ugy ez. Marmint szamodra
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Tegnap épp szűzérmét ebédeltem, és rohadt jó volt. Szóval erről nem fogsz meggyőzni.

Persze, nem egészséges zsírt zsírral zabálni, de erről szintén nem a disznó tehet, illetve olykor azért belefér egy-egy zsírosabb étel. A zsír önmagában nem gáz, ha nem viszel be belőle túl sokat.
Amit Lenox ír az antibiotikumokról, az sajnos jogos, de szerintem ugyanez a csirkére is igaz.
-
e=mc²
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Diasznovagaskor pedig akkor is a legjobb a palinka, palinka, palinka, sult ver, palinka kombo.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest