Hirdetés
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Gyerekkoromban ilyenolyan rádiót hallgattunk egy egyhangszórós kis Roma de Luxe-ból. Néha volt zene is. Aztán a mindig 1 hangszóróval működő Unitra Fonica lemezjátszón csodálkoztam, milyen telten szépen szól, mikor egyszer rákötöttem a második hangfalát is. Ezek után 0-14 éves koromig ez volt a hangzás csúcsa, bár Quelle katalógusban mindig nézegettem a sok 500 meg 1000 W-os lautstarke-t, amiben 2 hoch, 2 mittel és 2 tief hangszóró volt, nagy színes erősítővel. Aztán a sok hifitorony nézegetés után kaptam egy music centert, ami kvázi hifitorony is lehetett volna. Még cd-t nem tudott játszani, de volt ennek is lemezjátszója. Na ez a 2x15 W-os hangfalpár volt utána nekem a hangzások non plusa. Úgy 8 éve valahogy vettem egy Sony MDR-XD200-at, és éreztem, hogy a mc hangzása sehol sincs hozzá képest. Ezután meglett a kocsink, amiben a gyári egyszerű 6 hangszóró álló motornál hallgatva olyan hangzást adott, hogy a fülhallgató egy sokol volt hozzá képest. Majd vettem mászkáláshoz egy szintén Sony agybadugós fülest, és szó szerint minden addigi hangot félresöpört
Hogy eljutottam ezeken a fázisokon a legkisebb membránnal rendelkező eszközhöz, ami a legjobban szól, na inkább hagyjuk is 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Google Pixel topik
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Házimozi belépő szinten
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Eladó Logitech Z506 5.1 számítógép hangszóró szett.
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" / M1 Pro / 32GB RAM / 512GB SSD / Astro / Garancia!
- MacSzerez.com - 2023 MacBook Pro 16" M3 Pro / 36GB / 512GB SSD / Magyar bill. / Garancia
- iPhone 16 128GB kék
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hogy eljutottam ezeken a fázisokon a legkisebb membránnal rendelkező eszközhöz, ami a legjobban szól, na inkább hagyjuk is