Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Az ellen nem véd...
...amikor elkezdenek tombolni a hormonok, jönnek az állandó hangulatváltozások, a 'mindenki ellenem van', a 'depressziós leszek, mert nem kapom meg azonnal, amit akarok', a 'csak azért találtad ki, hogy pakoljak össze, hogy baszogass', és az alapfeltevés, hogy egy serdülő mindig mindenkinél okosabb, és mindent jobban tud. Ja, a kisebb tesók meg a világ legutálatosabb pondrói egy tinédzser számára.
Aztán néha elmúlik, és tök normális, sőt: magától vesz részt a házimunkában, leül tanulni (mondjuk ezzel szerencsére amúgy sincs gond), néha meg összeállnak a csillagok, vagy bizonyos irányból fúj a szél, vagy valami a légnyomással lehet, mittudomén, és egy pillanat alatt vált át fúriába. van hogy két napra, van hogy tíz perc múlva már teljesen normlis megint, mintha mi sem történt volna.
Na mindegy, ezen is túl leszünk... Nekem mindenesetre fura, biztos velem van a gond, de nekem semmi ilyesmi fázisom nem volt sose (igen, megkérdeztem anyukámat).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest