Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
echterion
üzenetére
En ezt amugy mashonnan kozelitem meg, szerintem az teljes onamitas es magunk becsapasa minden orszagban, amikor valaki azt hiszi, hogy ingyen fog valaki orszagot uzemeltetni azzal egyutt, hogy rettento nagy erofeszitesbe kerul odakerulni, partot szervezni, valasztast nyerni, ami beugro ahhoz, hogy odakerulj. Szoval ahelyett, hogy mindenhol mashogy probaljak azt hazudni, hogy ezert nem jar semmi, sokkal tisztabb lenne azt mondani, hogy emberek, ez 20%-ba fog kerulni. Tudom, ezt meg ki kell dolgozni, de szerintem alap kene legyen.
-
EQMontoya
veterán
válasz
echterion
üzenetére
Eddig minden melómra önerőből vettek fel, és egy sógornak/komának sem "szereztem" munkát.
Illetve direkt nem arra az egyetemre mentem, amelyiken anyám oktat, hogy még a gyanú se merüljön fel.
Ezen felül a fizetésem is az utolsó forintig le van adózva.
Van még kérdésed, kisdobos?
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128Gb független akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest