Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Ezekkel a szar vpay-es kártyákkal, amit a németek használnak a folyószámlákhoz, másképp nem is mehet a dolog, csak direkt bankszámla-használattal, maguk a kártyák szinte semmire nem jók, csak fizetni tudsz vele.
Ahogy declare és emvy is írja, összekapcsolod a paypal accountot a bankszámlaszámoddal, és onnét vonnak mindent, nem kell külön paypal egyenleg, meg utalgatás, és mint látod, még interneten fizetőképes bankkártya sem.
p
-
Declare
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Alap nem alap, ha nincs rajta a 3 szamjegyü kod, nem tudom megadni hiaba szeretnem....azert meg nem fogok 50 eurot fizetni evente, hogy legyen egy mastercardom, hogy az ebayen tudjak paypallal fizetni

jah arrol nem beszelve, hogy több boltban nem fogadjak el a mastercardot csak az EC kartyat....illetve Magyar mastercardommal jartam ugy, hogy neha nem tudtam fizetni a boltban....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen notebookot vegyek?
- iPhone topik
- Napelem
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- A rend őrei
- Milyen TV-t vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest