Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló #34353 üzenetére
Itt nincs olyan ?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
FehérHolló #34353 üzenetére
Volt egy lány, úgy két évvel ezelőtt, tetszettem neki, nagyon nyomult.
Én akkoriban másfelé nézelődtem, nem is tetszett igazán, finoman leépítettem. Amúgy jókat beszélgettünk, meg aranyos volt, de nem tetszett.A múltkor találkoztam vele, hát, megváltozott. Igencsak szép lett.
Úgy láttam, ő is megörült a találkozásnak, így hazajöttem, kikértem rarri véleményét, majd írtam neki, hogy elmehetnénk valahova.
No, hát erre nem válaszolt.Itt csalódtam benne, megismertem annyira közvetlennek és őszintének, hogy legalább annyit mondott volna, bocs, van pasim, nem.
Ma megint találkoztam vele, megint nagyon megörült, közvetlen volt és aranyos, én kimért maradtam... Aztán megjött a pasija és elcuppogták az időt... Első körben majdnem megkérdeztem, hogy válaszolni luxus-e, de azért van nekem is önbecsülésem, még...
Ehh, de mindegy, nme zavar ez, csak úgy eszembejutott, miközben baktattam hazafelé.
Most már tényleg mustgetanicegirl stádiumban vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest