Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
Itt nincs olyan ?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Volt egy lány, úgy két évvel ezelőtt, tetszettem neki, nagyon nyomult.
Én akkoriban másfelé nézelődtem, nem is tetszett igazán, finoman leépítettem. Amúgy jókat beszélgettünk, meg aranyos volt, de nem tetszett.A múltkor találkoztam vele, hát, megváltozott. Igencsak szép lett.

Úgy láttam, ő is megörült a találkozásnak, így hazajöttem, kikértem rarri véleményét, majd írtam neki, hogy elmehetnénk valahova.
No, hát erre nem válaszolt.Itt csalódtam benne, megismertem annyira közvetlennek és őszintének, hogy legalább annyit mondott volna, bocs, van pasim, nem.
Ma megint találkoztam vele, megint nagyon megörült, közvetlen volt és aranyos, én kimért maradtam... Aztán megjött a pasija és elcuppogták az időt... Első körben majdnem megkérdeztem, hogy válaszolni luxus-e, de azért van nekem is önbecsülésem, még...

Ehh, de mindegy, nme zavar ez, csak úgy eszembejutott, miközben baktattam hazafelé.
Most már tényleg mustgetanicegirl stádiumban vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest