Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
tényleg jó régi.
akkor biztos más volt minden. Az, hogy kiről beszéltem, nem lenne etikus elárulnom, kérlek nézd ezt el nekem. Valószínű, hogy Te azt az oldalt nem látogatod. Legalábbis úgy gondolom. Egyébként más fórumokon / nem itt / szórakoztató lehet esetleg más bőrébe bújni, eljátszani hogy mások vagyunk mint az életben, bár én még nem csináltam ilyent. 
Nem arra az emberre gondolok, akit említettél.
Thrawn: és szerinted van erre megoldás ? Ha igen akkor mi? Egyszerűen nem volt kedved semmihez?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Óra topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Hobby elektronika
- Sorozatok
- Milyen egeret válasszak?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
akkor biztos más volt minden. Az, hogy kiről beszéltem, nem lenne etikus elárulnom, kérlek nézd ezt el nekem. Valószínű, hogy Te azt az oldalt nem látogatod. Legalábbis úgy gondolom. Egyébként más fórumokon / nem itt / szórakoztató lehet esetleg más bőrébe bújni, eljátszani hogy mások vagyunk mint az életben, bár én még nem csináltam ilyent.