Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
Szép estét. Fura, hogy még mindig világos van. A gyerekek meg nem akarnak fürdeni menni. Oh, jaj, hogy mennyire rühellem az óraátállítást. Jah, hogy már mondtam....
-
ladybug
őstag
Jó étvágyat az ebédhez mindenkinek. Annak meg főleg, aki nem önti az ölébe. Ebédlőasztal rulez.

Gyönyörű napsütéses idő van. Délelőtt már játszottunk egyet az udvaron, és délután is kimegyünk. Borka pedig nemsokára megy szülinapi bulizni.

-
ladybug
őstag
Szép jó reggelt mindenkinek. Végre napsütéssel indul a nap.

Lányok 6:15-kor ébredtek, azaz 7:15-kor. Kicsit késő az ovis keléshez, de holnapra már belerázódunk. Ezért is utálom az óraátállítást. Teljese megkeveri a reggeli napirendet, indulást.
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Marsu egy marsupilami. Ilyen:[link]
Nem is hasonlít a méhecskére.
Hold: Szavazni kell? Balról a 2.
poffsoft: Nem őrá gondoltam. Túl egyértelmű lett volna.
-
-
ladybug
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
És a szamár? Jah, bocs, ez nem a brémai muzsikusok.

-
ladybug
őstag
válasz
Viszlát
üzenetére
Ejnye, no. Sokan vannak, akik nem szeretik a macskákat. Nekünk van kutya, macska, tengerimalac, nyúl és teknős. Egyik jobb fej, mint a másik. Nem tudod te, hogy milyen macskával élni, és hogy valójában milyenek. Az más, amit látsz, és más velük élni.

Racecam: Pl ilyenek?
[link]
[link]
[link]Tetszés szerint színezhetőek.

-
ladybug
őstag
Attól, hogy óvónő vagyok nem jelenti azt, hogy prűd vagyok. És miért megrontás, ha kérdezek vagy elmagyarázok vmit?
Hold: Nincs étvágyad? Oh, gyermekem. Azonnal ülj vonatra, és gyere Zalába. Még mindig van a tegnapi nokedliből. Beteg a Kedvesem, és az étvágya rossz. Oh, lehet, hogy neked is ez a baj?
-
ladybug
őstag
15 méter sövényt nyírtam meg, tisztítottam az alját, és vágtam le metszőollóval az alsó ágakat. Hulla fáradt vagyok. És annyira éhes voltam, hogy megettem 4 palacsintát, és kis tányér nokedlit pörkölttel. Ennyire kitikkaszt a fizikai meló?
-
ladybug
őstag
válasz
Viszlát
üzenetére
Somogyiak vagyunk, konkrétan Marcaliból költöztünk ide. Először én, majd édesanyáék rá 2 évre. Amikor már 2-3 hete itt laktak Zalában, apukám ezt mondta: "Ilyen szeles helyen még sosem laktam. Itt mindig fúj a szél?" És tényleg, vmi szellő mindig lengedez, ha éppen nem erős szél fúj.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
És fájdalomcsillapító hatású is. Meg Felfedezték, hogy a nők szeretkezés közben olyan hormont (ösztrogén) termelnek, amely a hajukat fényessé, a bőrüket símává teszi.
A szex csökkenti a bőrhibák és gyulladások kialakulásának esélyét, tisztítja a pórusokat, és fényesebbé teszi a bőrt.
Elégeti a romantikus vacsora során felhalmozott kalóriákat...
A szex a legjobb sport! Tested minden izmát feszesebbé és tónusosabbá teszi. Élvezetesebb, mint 20 hossz úszás és nincs szükség különleges edzőcipőkre.
Azonnal ható depresszió elleni kúra. Endorfint juttat a vérbe, eufóriás érzést kelt és jól érzed magad tőle. Minél több szexet kapsz, annál többet kínálsz. A szexuális tevékenység nagy mennyiségű feromont termel, így megőrjíti a másik nemet.
A világ legjobb nyugtatója, tízszer hatékonyabb, mint a válium.
Napi egy csók távoltartja a fogorvost... a csókolózás olyan mennyiségű nyáltermeléssel jár, ami kitisztítja az ételmaradékokat, csökkenti a savképződést, ami a fogkő kialakulását okozza és megelőzi az afta kialakulását.
Csökkentheti a migrénes fejfájást, az agyi ereket összehúzó feszültséget.
A sok szex kitisztíthatja az eldugult orrot, a szex természetes antisztamin.
Segíthet az asztma és a magas láz legyőzésében.[ Módosította: Racecam ]
-
ladybug
őstag
Megint téma van...

-
ladybug
őstag
Sziasztok. Rég jártam erre. Visszaollvasni nincs időm, csak épp benéztem. Mindjárt fürdés....
Szép estét mindenkinek.Fáj a fejem.
-
ladybug
őstag
válasz
Kazimír
üzenetére
Sosem fekszik a nő a hátán. Ha jól megifgyeled, a filmek nagy részében a nő a melléig be van takava, és a szex után görcsösen szoríja magára a takarót. A férfi pedig ide-oda flangál egy szál ..-ban, vagy az ágyéka elé tart vmi apró ruhadarabot. Persze a popsi látszik.

Jah.. Viszlát: Jó kép.

-
ladybug
őstag
Kedvesem mindig azon szokott gondolkodni, hogy a filmekben a szex után, amikor beszélgetnek egymással a meztelen partnerek, hogy tudja megállni a férfi, hogy csak a nő karját simítja végig, és nem a mellét?tildy: Jaj, dehogynem. Csak nem abban a formában.
Tök jól érzem így magam - kisebb hibáktól eltekintve -, de a melegedésre fizikálisan van szükségem. Egyszerűen fagyos alkat vagyok. Nekem kell a lakásban is a 23 fok. -
ladybug
őstag
Nos, voltunk kint sétálni. Hát, nincs igazán tavaszias idő.
Még kesztyű is vettünk a sál és sapka mellé. Lehet, hogy sál, sapkában fogunk cseresznyézni? 
-
ladybug
őstag
Szép reggelt mindenkinek.
Hogy van-e a fülem? Van. De, hogy hallok is-e vele, az már más kérdés.
A kedves "rokonmnál" nem találtam semmi választ a gugli barátom segítségével sem, hogy van-é füle, or nincs? -
ladybug
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Igen, szeretem a kis gyermeki naivitását. Kedves és szívből jövő.
P00by: És nem támadtak le a lányok?
A finom illatú férfiparfümöket nagyon szeretem. Felizgatják a fantáziám.
Oopppsz, ezt lehet ki fogják moderálni. -
ladybug
őstag
Szia mindenki. A nap már nem süt. Nagyon hideg van, de azért kimentünk ebád után biciklizni.
Ja, és 5 locsolónk volt. Elég is. Elég büdös lett a hajam így is. Borka lányom viszont élvezi, hogy "illatos rózsaaszál."
Szerintem 3 napig nem mossa meg a haját. -
-
ladybug
őstag
Jó éjt. Most már tényleg megyek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Star Trek
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HTPC (házimozi PC) topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Egy nyuszi van, és két malacka. Imádnivalók.

De miért? Nem is harapósak.
Nemsokára olyan sas szemed lesz, hogy 60 %-on fogod nézni.
Azt hittem, még akkor is ő volt. Akkor Pierce Brosnan. Ő se semmi.

Alszik. Beteg a lelkem. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)