Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPad topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
A mobiltelefonos témához kapcsolódva: szoktam hang- és írásos üzenetet is küldeni. Vannak olyan helyzetek, amikor tudom, hogy a másik fél nem elérhető (mert iskolában vagy éppen megbeszélésen ül stb.), de szeretnék neki elmesélni valamit. Akkor ezt hangüzenetben teszem, mert nincs kedvem annyit pötyögni.
Ha többen is vannak körülöttem, nem küldök hangüzenetet és nagyon ritkán hallgatom le, de azt is úgy, hogy a fülemhez tartom a telefont.
Merő taplóságnak tartom közösségben hangüzenetet küldözgetni vagy azt lehallgatni.A valamivel való hencegés nagy divat Magyarországon. Ezt nem hinném, hogy csak amiatt lenne, hogy ki mit tud megkeresni egy hónap alatt. Sajnos elég széles az a réteg, még a tehetősek körében is, akinek mindig mutogatnia kell, hogy neki mije van.
Inkább a középosztálybeliek azok, akiknek nem presztízskérdés, hogy milyen autóval jár vagy hogy milyen telefonja van.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest