Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ladybug
üzenetére
"Pizza, paszta, kínait, vmi burgert. Csupa kalóriabomba."
hát, én speciel azért szoktam enni, mert éhes vagyok, tehát szükségem van kalóriára

amúgy ezek egyikét se esszük igazán. GRillezett húsokat, zöldségeket szoktunk rendelni, azok finomak, és szerintem a sült krumpli sem ördögtől való ám, ha jól van megcsinálva...
tésztát én szoktam, de az Orsi nem nagyon, mert glutén. VEttem már neki gluténmenteset, de őszintén, annak meg az íze rossz...
És a pizzát is nagyon szeretem, persze arra is vonatkozik ugyanaz, ami a kenyérre, ami igazán jó, az baromi drága.
Nemrég nyílt egy hely a környéken, ahol ilyen kemencés nápolyi pizzát csinálnak, hát az valami zseniális. Igazából a donpepe meg a többi nem is értem, hogy hogy él meg azokkal a fosokkal, amiket adnak, ha ilyet is lehet sütni...@Nolf: "a bolognaid receptjét írd már le légyszi, aztán majd én is adok autentikus olasz változatot " - volt anno egy top gear rész, ahol kinyomozták, hogy az olaszoknál olyan, hogy bolonyai, nem is létezik...
lehet, hogy mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- T-REX!!! NE MENJETEK A MAGAS FŰBE! Amazfit T-REX 3 PRO
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest