Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ladybug
üzenetére
"Pizza, paszta, kínait, vmi burgert. Csupa kalóriabomba."
hát, én speciel azért szoktam enni, mert éhes vagyok, tehát szükségem van kalóriára

amúgy ezek egyikét se esszük igazán. GRillezett húsokat, zöldségeket szoktunk rendelni, azok finomak, és szerintem a sült krumpli sem ördögtől való ám, ha jól van megcsinálva...
tésztát én szoktam, de az Orsi nem nagyon, mert glutén. VEttem már neki gluténmenteset, de őszintén, annak meg az íze rossz...
És a pizzát is nagyon szeretem, persze arra is vonatkozik ugyanaz, ami a kenyérre, ami igazán jó, az baromi drága.
Nemrég nyílt egy hely a környéken, ahol ilyen kemencés nápolyi pizzát csinálnak, hát az valami zseniális. Igazából a donpepe meg a többi nem is értem, hogy hogy él meg azokkal a fosokkal, amiket adnak, ha ilyet is lehet sütni...@Nolf: "a bolognaid receptjét írd már le légyszi, aztán majd én is adok autentikus olasz változatot " - volt anno egy top gear rész, ahol kinyomozták, hogy az olaszoknál olyan, hogy bolonyai, nem is létezik...
lehet, hogy mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- World of Tanks - MMO
- Projektor topic
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Szinte Új RAZER BLACKWIDOW V3 MINI HYPERSPEED (YELLOW SWITCH) Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Eladó Konfig I5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD 512GB HDD RTX3070 8GB!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest