Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Szerintem se...

én éppen munkahelyet váltottam, és kifizettettem a ki nem vett szabadságaimat, még majdnem egy háromnegyed havi fizetésért.
Én így nyaraltam idén.
Amúgy tartottam egy nap pihenőt a két állás között, meg voltam két-három délutánt zamárdiban, egyet a Pilisben, egyet a Dunakanyarban és egyet a Mátrában, szóval kinyaraltam magam.6 hét a tengerparton... OMG.
mondjuk a tengerparton eleve azért jó, mert csak három irányból vesznek körbe a hülyék...Uui. amúgy mi mindig ilyenkor szoktunk menni, így szeptember elején, közepén a legjobb. A Gugli fotók folyamatosan hozza föl a fotókat, hogy ezen a héten 1, 2, 3, 5, 10 éve... ami azért kissé szívfájdító...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Asus Tuf A15 Ryzen 5 7535HS 16gb ddr5 512ssd RTX 3050 FHD 144Hz Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest