Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha forgalom miatt (értsd hogy vannak előttem) nem tudok menni gyorsabban, azaz nem a legnagyobb megengedett sebességgel megyek a belső sávban, és jönnek mögöttem, hát az tuti biztos hogy nem fogok azért kimenni a külsőbe hogy elengedjem magam elé a mögöttem jövőt.
Ha az van hogy előzök egy sort, szabad a belső sáv előttem, de jönnek mögöttem is, ott próbálok a sebesség határokat szemmel tartva minél előbb kimenni, leginkább a sort megelőzve. Miért kéne kimennem azért mert ő eleve többel menne mint amivel lehetne... Nyilván ha ki tudok menni a külsőbe akkor ok, de csak azért hogy ő menjen, hát leszarom.Ui: Egyébként aki menni akar, menjen, de azért hogy ő menni tudjon nehogy már én mindenáron lehúzodjak, a körülményektől függ hogy egyből elengedem, vagy várjon kicsit...
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs