- OLED monitor topic
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Modding és elektronikai kérdések
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
Az a baj, hogy ez nem feltétlen ennyire egyértelmű kérdés.
Erre próbáltam kicsit cinikusan célozni este, de akkor most kifejtem részletesebben.Egyrészt a távolmaradás is egy véleménnyílvánítás. Igazából egy enyhébb formája annak, mint ha valaki elmegy, és érvénytelenül szavaz. Mert utóbbi szerintem erős véleménnyilvánítás.
És itt had hozzak fel egy nem túl régi példát, a kvótanépszavazást.
Szerinted jóérzésű ember elment, és szavazott? Maximum érvénytelenül. Ha már a kérdés is hazugság, elég nehéz rá akár igennel, akár nemmel válaszolni. És mi történt? Meglehetősen sok érvénytelen szavazat, illetve az alacsony részvétel okán érvénytelen népszavazás. Az emberek pontosan úgy nyilvánítottak véleményt, ahogy ilyen esetben érdemes: ebben mi nem veszünk részt.Legyünk őszinték, a parlamenti választásokon is elég erősen lejt a pálya (említhetnénk a határon túli voksokat, a körzetek átszabását, a párszövetségekre vonatkozó szabályozásokat, győztest aránytalanul kihangsúlyozó képviseleti rendszert, és még sorolhatnám napestig), tehát itt is racionális magatartásnak érezném azt, ha az ország jelentős része úgy döntene, hogy ebben nem vesz részt.
Szóval szerintem távolmaradni igenis üzenet, csak elég nagy tömeg szükséges hozzá, hogy át is menjen a mondanivaló.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mesterséges intelligencia topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- EA Sports WRC '23
- Sweet.tv - internetes TV
- OLED monitor topic
- Gyúrósok ide!
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- További aktív témák...
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hónap garancia, számlával!
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest