Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Epson nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem tudom, arrafelé mi az alternatívája, én már az összes szedett-vedett kábelt kiszórtam, felénk az amazon basics cuccok az 'olcsón jót, és megbízhatót' projektek első számú jelöltjei. Ha kell, tudok segíteni a beszerzésben (ha jól tudom, csak bizonyos összeg felett szállít az amazon.de ingyen Mo-ra, de rá kel nézni). USB foglalatnak én szinte mindenhol asztali elosztókat használok, amiben van beépített usb-port is, van köztük aldiban vett, ebayről rendelt, no meg ikeás is, egyikkel sem volt sose gond, igaz, meg szoktam nézni vásárlás előtt, hogy portonként milyen áramerősséggel képesek tölteni. De ha már ikea, akkor náluk van vezeték nélküli töltő is. Nem olcsó, de miután a kisebbik lányka a második tabletjának is kezdte kinyírni a töltőcsatlakozóját (csak részben az ő hibája, eleve egy fos konstrukció), kapott egy ilyet a nexus 7-hez. Sőt, most karácsony előtt féláron szórták ki a szortimentből a varv lámpákat, annak a talpában is van ilyen (plusz egy usb port is), nálunk 60 helyett 30 eur volt, és még jól is néz ki. Meg kell nézni, hátha még van, és ott is akciós.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honda topik
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs