Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz BlacKSouL #61687 üzenetére

Nem tudom, arrafelé mi az alternatívája, én már az összes szedett-vedett kábelt kiszórtam, felénk az amazon basics cuccok az 'olcsón jót, és megbízhatót' projektek első számú jelöltjei. Ha kell, tudok segíteni a beszerzésben (ha jól tudom, csak bizonyos összeg felett szállít az amazon.de ingyen Mo-ra, de rá kel nézni). USB foglalatnak én szinte mindenhol asztali elosztókat használok, amiben van beépített usb-port is, van köztük aldiban vett, ebayről rendelt, no meg ikeás is, egyikkel sem volt sose gond, igaz, meg szoktam nézni vásárlás előtt, hogy portonként milyen áramerősséggel képesek tölteni. De ha már ikea, akkor náluk van vezeték nélküli töltő is. Nem olcsó, de miután a kisebbik lányka a második tabletjának is kezdte kinyírni a töltőcsatlakozóját (csak részben az ő hibája, eleve egy fos konstrukció), kapott egy ilyet a nexus 7-hez. Sőt, most karácsony előtt féláron szórták ki a szortimentből a varv lámpákat, annak a talpában is van ilyen (plusz egy usb port is), nálunk 60 helyett 30 eur volt, és még jól is néz ki. Meg kell nézni, hátha még van, és ott is akciós.

p

Új hozzászólás Aktív témák