Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Leejtettem/kiesett a zsebemből a telefonom. Ez az első jelentősebb balfaszkodásom, és rettenetes érzés. Szuper szerencsétlenül esett le, és pont ott sérült ahol az érzékelők kapcsolódnak szóval egy világító téglával maradtam.
Nem is a telefon értéke a fájó, mert azelenyésző, hanem hogy évekig képes voltam vigyázni rá, ennél sokkal de sokkal veszélyesebb helyzeteket élt túl, 20-30kmph esések bringával erdőben, és karcolás nélkül megúszta (nem úgy mint én). Most meg a leg banálisabb helyzetben kiesik a zsebemből mikor lehajolok : (.
Egyáltalán nem vagyok rákattanva, de akkor is fura érzés, hogy jó ideig nincs okos telefonom, annyi minden hasznos dolgokra is lehet használni, hogy attól mert visszaváltok átlagos telefonra, még mindig úgy érzem hogy nem tudom majd elérni a fontos információkat.
tanulság, ne vedd le a zselés burkolatot a telefonodról, akkor sem ha úgy gondolod, hogy te aztán biztosan tudsz rá vigyázni anélkül is... , ja a másik meg hogy ne kerüljön 200k+ba a teló, mert egy infarktus könnyen elvihet fiatalon is

Új hozzászólás Aktív témák
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- iPhone XR - 64GB - Független - Gyönyörű állapot - FACE ID OFF!
- iPhone XR - 64GB - Független - Hibátlan - Gyönyörű állapot
- DDR5 5600 Ramok eladóak 8 gb - 16 GB - 32 GB
- Eladó 4 db SZINTE ÚJ M.2 NVMe SSD (Gen4) 2 512GB + 2 256GB OEM
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest