Hirdetés
- Raspberry Pi
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- iPad topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- OLED TV topic
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
na, ennek is vége szakadt, plusz 4 kiló hájban, plusz millió élmény agyban-szívben, életem első szögbe lépése és tetanusza, házikóm csodásan alakul, és még mindig rohadt meleg van.
a lányok szépek, az orkok parasztok, a kaja szenzációs, a magyar kézműves sörök sem romlanak nagyon, szép a főváros, csodás a Balaton, a jó levegő, a tücsökciripelés és a nyugodalmas szalonnasütés mindent megér.
majdcsak hazaköltözök egyszer...
EQMontinak köszönöm szépen az elszállásolást ismét, nomeg a nevetéseket, sárkányokat, és elnézést kérek hogy nem ettem többet a pizzából, de féltem visszajön... azt meg nem engedhetem meg magamnak, hiszen ki van fizetve...
ne legyetek negatívak, nem lesz tőle jobb semmi sem... az ország pedig igenis fejlődik, s nem érdekel hogy ki vagy mi miatt. utak, vasútvonalak, stb... haladás van. a nővérke mosolyogva adja az injekciót, és meg sem fordul a fejében hogy nem lát el, csak mert nem itt fizetem a tb-t.
a negatívumokat nem említem, mert nincs értelme. csak ne öregednénk ily' hatalmas tempóban...
pacsi mindegy, kinek!

Új hozzászólás Aktív témák
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest