Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Milyen videókártyát?
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Video digitalizálás
- Projektor topic
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
na, ennek is vége szakadt, plusz 4 kiló hájban, plusz millió élmény agyban-szívben, életem első szögbe lépése és tetanusza, házikóm csodásan alakul, és még mindig rohadt meleg van.
a lányok szépek, az orkok parasztok, a kaja szenzációs, a magyar kézműves sörök sem romlanak nagyon, szép a főváros, csodás a Balaton, a jó levegő, a tücsökciripelés és a nyugodalmas szalonnasütés mindent megér.
majdcsak hazaköltözök egyszer...
EQMontinak köszönöm szépen az elszállásolást ismét, nomeg a nevetéseket, sárkányokat, és elnézést kérek hogy nem ettem többet a pizzából, de féltem visszajön... azt meg nem engedhetem meg magamnak, hiszen ki van fizetve...
ne legyetek negatívak, nem lesz tőle jobb semmi sem... az ország pedig igenis fejlődik, s nem érdekel hogy ki vagy mi miatt. utak, vasútvonalak, stb... haladás van. a nővérke mosolyogva adja az injekciót, és meg sem fordul a fejében hogy nem lát el, csak mert nem itt fizetem a tb-t.
a negatívumokat nem említem, mert nincs értelme. csak ne öregednénk ily' hatalmas tempóban...
pacsi mindegy, kinek!

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Óra topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest