Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bitpork
üzenetére
Azért bízom benne, hogy értelmesen tudnám tölteni az időmet (hasonló deficitekkel küszködök, mint Robbot uraság
, csak az a különbség, hogy én annyit dolgoztam az elmúlt 10 évben, mint más 15 év alatt, és pihenés nélkül, még mindig van pl. 7 nap a tavalyi szabijaimból...)Sőt, átmennék a saját szakmámban a befektetői oldalra, tehát végre magamnak kereshetnék pénzt, és nem másoknak.
Mondjuk azért szólnék mindenkinek, hogy csütörtökön már ne hívjanak, mert a yacht-omon vagyok, és úgyse veszem fel
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ősszel érkezik a Fable PC-re és konzolokra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Viccrovat
- Battlefield 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods 4 ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! HK66P9Q0KT
- Új csak KIPRÓBÁLT! ASUS ROG XBox Ally X kézikonzol (gyári gari 2028.12+ gyári ASUS táska!
- Asztali PC félkonfig i5-8400 16 GB DDR4 512 GB NVME SSD
- Samsung Galaxy S25 FE / S25 / S25+ / S25 Ultra / Z Flip7 / Z Fold7 / A56 / A36 új BONTATLAN
- Next level racing gt track playstation edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, csak az a különbség, hogy én annyit dolgoztam az elmúlt 10 évben, mint más 15 év alatt, és pihenés nélkül, még mindig van pl. 7 nap a tavalyi szabijaimból...)