Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
PROHARDVER! témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sixpak
üzenetére
akkor már le se írom, hogy a csütörtökön tartott karácsonyi vacsiról majdnem akkor értem haza, amikor normál esetben kelni szoktam, de egy laza 2 és fél órás késéssel azért beértem az irodába, na meg fél órával munkaidő vége előtt le is léptem
mondjuk nem sok értelme volt bemenni, de gépet nem hoztam haza és ha már én helyettesítem a főnököt akkor csak illett valahogy bevánszorognom
szóval nálunk kifejezetten laza az év vége a tavalyihoz képest is, amikor azért volt, hogy én is bent voltam párszor este tízig, ami nálunk aztán főleg nem jellemző.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mondjuk nem sok értelme volt bemenni, de gépet nem hoztam haza és ha már én helyettesítem a főnököt akkor csak illett valahogy bevánszorognom
szóval nálunk kifejezetten laza az év vége a tavalyihoz képest is, amikor azért volt, hogy én is bent voltam párszor este tízig, ami nálunk aztán főleg nem jellemző.