Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
De tudod, hogy amikor a riportban a 75 éves öreg k.rva elmeséli, hogy ő tulajdonképp nem is szeret b.szni, akkor a riporter elnyom a szája szegletében egy mosolyt.
Talán már említettem: "Vadász, vadász, ismerd be, te sz.pni jársz ide.."
Minimálbérért itthon is tudod szopatni magad, ahhoz nem kell külföldi f.szfej. Ha már mindenáron mazo stílusban nyomod, akkor az illető legyen magyar f.szfej

Én is addig hagytam magam átbaszni a japán f.szfejek által, míg a végén már többszörösen törvénysértő gondolataim voltak minden ott dolgozóval kapcsolatban, szóval addig kell lépni, míg az első kezed ügyébe eső tárgyat el nem kezded méregetni, hogy hogy mutatna a főnököd fejéből kiállva.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Sony Xperia 1 V - 12GB/256GB Fekete - GYÁRI FÜGGETLEN - 10 HÓ GARI
- Apple Watch Ultra 2 100% akku, full dobozos
- OnePlus 15 - 16GB/512GB Infinite Black - GYÁRI FÜGGETLEN - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉKOK
- Lenovo ThinkCentre M720s - i5 8400, 16GB RAM, 250GB SSD, Windows matricával eladó
- Razer Blackwidow v4 mechanikus billentyűzet eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (130W vagy 180W töltővel)
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest