Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
frame>24
üzenetére
Tudom, de most még egyszer kell szerencsém legyen, hogy jó tételt húzzak és akkor sinen van az életem. Remélhetőleg.
Angol felsőfokon is bakker, akkora mákom volt... Kocka vagyok. Kellett húzni egy tételt, amiről beszélek, meg egy szituációs feladatot. Kihúztam a számítógépes tételt, meg mellé szituációnak egy számítógépeset.
Aztán utóbbit visszatetették, hogy húzzak már másikat, mivel ugyanaz a kettő. Mondom ok, erre kihúztam egy másik igen jól menő tételt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Citadel FSP 500W
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán utóbbit visszatetették, hogy húzzak már másikat, mivel ugyanaz a kettő. Mondom ok, erre kihúztam egy másik igen jól menő tételt.