Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fokukac
    nagyúr

SPOILER

Jaja, mondjuk ott a humorforrás főleg az új osztálytársnő volt pár jelenetben, pl. mikor az anyjával beszél telefonon, és megjegyzi, hogy épp mit bámul... Vagy még a kidobó is érdekes szerzet volt a klubbnál... Szóval azért humort egy ilyen komorabb főszereplő használatával is tudnak csempészni a sorozatba...
    A többiekhez kb. annyiban kapcsolódott a dolog, hogy megoldotta a Tony- Michelle-Sid-Cassie szálat is.

Mindenesetre addig is szerintem ránézek pár számomra még új és ismeretlen sorozatra, eddig a dexter és a californication van tervbe véve... Meg talán még a The Wire is...

a Dexter fenomenális. Egyszerűen nem tudtam abbahagyni, én, aki sose néztem sorozatokat. Az első évad is nagyon jó, de a második meg még jobb. Egyszerűen már az első részeknél azt érzed, hogy Te jó ég, hova lehet ezt még fokozni, de sikerül nekik, tényleg. Egyszerűen zseniális.

A Californication is kurvajó, de azért az egy másik kategória, inkább poén-sorozat.

• VladimirR
    nagyúr

SPOILER

Jaja, mondjuk ott a humorforrás főleg az új osztálytársnő volt pár jelenetben, pl. mikor az anyjával beszél telefonon, és megjegyzi, hogy épp mit bámul... Vagy még a kidobó is érdekes szerzet volt a klubbnál... Szóval azért humort egy ilyen komorabb főszereplő használatával is tudnak csempészni a sorozatba...
    A többiekhez kb. annyiban kapcsolódott a dolog, hogy megoldotta a Tony- Michelle-Sid-Cassie szálat is.

Mindenesetre addig is szerintem ránézek pár számomra még új és ismeretlen sorozatra, eddig a dexter és a californication van tervbe véve... Meg talán még a The Wire is...

californation-t nagyon tudom ajanlani, pl az alairasomban levo bevezetot tekintsd meg
    emellett, ha esetleg nem nezned, akkor a weeds az, ami meg kotelezo

Új hozzászólás Aktív témák