- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
belet az utóbbi időkben mi se mostuk, megvettük a bótból a sózottat, jó volt abban is. azért megnézném, hogy pl. toroskáposztát, vagy kolbászt hogy csinálsz csirkehúsból
vagy csak úgy, saját zsírjában, egy kis húsos szalonnával a pecsenyehús, jó fűszeresen... nyamm.ja, és grillezéshez a lapocka is jó, és olcsóbb, mint a tarja. lehet, hogy nem lehet olyan szépen szeletelni, de legalább könnyebben talál benne mindenki neki való méretet a picitől a hatalmasig. jóóó kis hagymás-fokhagymás-borsos-mustáros szószban tartva 2-3 napig... nem sok finomabb van annál.
kuka: a gömböcöt a gyomrába szokták tölteni, legalábbis mifelénk. ja, nem, az a töltött hús.
-
Thrawn
félisten
Ejj de finnyás orrod van
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lehet kapni készen is bélt de abban sosem bíztunk, szalámit viszont mindig műanyag bélbe töltöttünk. Meg persze miután kikönyörögtem csináltunk kolbászhússal töltött húgyhólyagot, azaz gömböcöt. Na az valami isteni, csak ne kéne rá várni egy fél évig
A leggázabb meló szerintem a töpörtyűsütés, ott állsz mellette órákig mert ugye nem szabad leégetni, közben meg úgy tele leszel a szagával hogy egy falatot nem bírsz enni.
Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vagy csak úgy, saját zsírjában, egy kis húsos szalonnával a pecsenyehús, jó fűszeresen... nyamm.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)