Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
Keresés
Aktív témák
-
Mert Te lennél egy manó? Azok nem kicsik?
, ezt a János lecsúnyázásáért kaptad
. kb olyan régi és olyan magyar mint az Éva, bár én meg azt nem szeretem
főleg az Ildikót, jájj volt vagy 2-3 Ildikóval dolgom az életben, senem negatív senem pozitív, olyan semleges semmilyen
. Az, hogy Te még mindíg így beszélsz arról a Jánosról és éppen ezért nem is tetszik neked ez a név, az azt jelenti, hogy még érzelmileg nem tudtál elszakadni tőle, lehet hogy még haragszol rá, de a harag és a szerelem érzések, és nem sok kell hozzá hogy átváltozzon egyik a másikra, tudja a pasid hogy magadban még mindíg arra a Jánosra gondolsz? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, ezt a János lecsúnyázásáért kaptad
. kb olyan régi és olyan magyar mint az Éva, bár én meg azt nem szeretem
. Az, hogy Te még mindíg így beszélsz arról a Jánosról és éppen ezért nem is tetszik neked ez a név, az azt jelenti, hogy még érzelmileg nem tudtál elszakadni tőle, lehet hogy még haragszol rá, de a harag és a szerelem érzések, és nem sok kell hozzá hogy átváltozzon egyik a másikra, tudja a pasid hogy magadban még mindíg arra a Jánosra gondolsz?