Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Anno még a Barton procis korszakban volt egy SevenTeam nevezetű 350-es tápom. A honlapjuk sokáig mindenféle 'kínai' írásjelekből állt, szóval nem voltam biztos benne hogy jó vétel volt. Az első bekapcsoláskor kinyiffant, de nem vitt el semmit. Na mondom megszívtam. Bolta vissza, 2 hét után kaptam meg a cserét mert állítólag csak a gyárban lehet javítani ezért visszaküldték (jó gyors hajó lehetett
) A cseretáp viszont szintén csinálta ezt az áthidalós trükköt! Emlékszem mikor az albiban cimbi gépe lekapcsolt egy ilyen kihagyáskor az enyém meg ment tovább, hogy szidta Chieftecjét (pedig előtte rajtam röhögtek 2 hétig hogy jól bevásároltam
).Na ez volt az esti mese, a tanulságot vonja le mindenki magának

Sörügyben meg, küldöm a címet!

Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) A cseretáp viszont szintén csinálta ezt az áthidalós trükköt! Emlékszem mikor az albiban cimbi gépe lekapcsolt egy ilyen kihagyáskor az enyém meg ment tovább, hogy szidta Chieftecjét (pedig előtte rajtam röhögtek 2 hétig hogy jól bevásároltam
).