Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
venember83
üzenetére
Kockazat szvsz nincs s nagyon nem banod meg.
Ez milyen műtét? Lézeres?
Mert nekem anno Baján 5-ször, Szegeden kétszer műtötték a szememet hagyományos szikés vagdalkozással.Baján valamit csináltak a szemgolyómmal, amitől deformálódott, így ennek hála örök életemre szemüveges maradok
, Szegeden legalább a kancsalságomat megszüntették.
Ja és Baján egyszer sem altattak, mindig ébren voltam, kaptam valami cuccost, amitől kicsit kába lettem meg valami érzéstelenítőt és kész. Ja és levágták a szempillámat is. A szempilla levágás utáni napokat sosem felejtem el. -
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Azt hiszem a nagy szemüveges topikban tárgyaltuk már ki Tildyvel a műtétet - nem a cash az akadálya a dolognak - egyszerűen finoman szólva besz@ri vagyok és nem tudom még a gondolatát sem elviselni, hogy a szememben matassanak akárcsak lézerrel is.
Annak idején nekiindultam a dolognak és ki tudja mi lett volna a vége, ha nem azt mondja az orvos, amit - miszerint nem tudják 0-ra kihozni a szemem.
Így elmaradt a műtét és maradtam a pektánál - a kontaktlencsét is kipróbáltam, de annyira idegennek éreztem a szemeben, annyira zavart a tudat, hogy ott van rajta, hogy a végén visszatértem a szemüveghez.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
fésülködj topgír helyett, rádfér..

Aktív témák
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, Szegeden legalább a kancsalságomat megszüntették.