Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
De miért nem ? Mesélsz?
Egyébként nekem sem jó, de tudtam, hogy lesz aki ugrik rá
Telefon szoftveres téma: Az ilyesmi mindig nagy lutri - vagy megy elsőre, vagy az életben soha nem tudod szóra bírni a jószágot
Egy rakta telefonnal voltam úgy, hogy ment pikk-pakk a gépen, de volt egy, egy mocskos NOKIA, ami az istenért sem volt hajlandó menni ... Attól függetlenül, hogy másik NOKIA ment a gépen ( nem, nem ugyanazzal a PC Suittal próbáltam és nem, nem egy időben voltak fent ) -
Bubu79
addikt
Jó.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Esetleg megpróbálhat biogázzal fűteni, bár a módszernek akadnak hátulütői - egyes merész kutatások szerint a dinoszauruszok is arra mentek rá, hogy halálra pukizták magukat

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Sorry - reggel van még - bár már megmosakodtam egyszer, úgy tűnik szükség lesz mégegy körre, mert alig látok ki a csipáktól a fejemből

Kazimír: szörnyű, hogy milyen apróságokon tudsz fentakadni

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Pálinkás jóreggelt

A dolgozó ( értsd bérből és fizetésből élő ) nép ma Magyarországon többnyire 40 órás munkahetet tudhat a magáénak - mitől lenne a MÁV különlegesebb?

-
Bubu79
addikt
Urak - hatalmas gondom van

Elfogyott a söröm, úgyhogy muszáj álomra hajtanom a fejem - a durmolóknak nyugodalmas jóéjszakát, a melózóknak pedig csak annyit: "Dolgozz keveset, nem ér baleset" ( specially for bolondember
) -
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Teljesen meddő dolog benézni - úgyis csak azt látni, hogy az egyik oldal anyázza a másikat
Nem tudják, hogy a kutyát nem érdekli az ő vajúdásuk, azon kívül hogy egymást piszkálják más foganatja nincsen...Nem is bánom, hogy kikerült a gépemből a tunerkártya - egy ideje nem nézek híradót, mert lusta vagyok átmászni a másik szobába a TV-hez - azóta kisimultak a ráncok a homlokomon mindenféle csodakence nélkül

-
Bubu79
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Csak Moonmant tudnám idézni - Ő azt mondta, ne olvassál indexet, mert lelkisérült leszel, esetedben ez úgy módosul, hogy ne olvassál poltopikot, mert lelkisérült leszel

Különben is - nem úgy volt hogy be van zárva a poltopik? mikor lett újból megnyitva

Bár most, hogy így belegondolok, lehet, hogy nem indexet írt, hanem valami mást, de Moonman írta, az biztos

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Nem a Te találmányodra írtam ;) A csináljunk szittyót metil alkoholból típusú kezdeményezésekre gondoltam, a fagyálló ivászatra, meg az ilyenekre...

Üdv Foltos Macska - mikre nem vetemedsz - sofőröket bámulsz késő este...

-
Bubu79
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Windows alap CD író szolgáltatása? Gondolom úgysem használod az intézőt CD írásra és van hogy bekavar

-
Bubu79
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Csak Nero-t használsz, vagy mással is próbáltad? Winaspi-t raktál fel, vagy a Nero-é van fent?
Egyéb CD író - emuláló programiok vannak fent? Windows CD írási szolgáltatása fut a háttérben ( felügyeleti eszközök--> szolgáltatások--> IMAPI Cd-író szolgáltatás - kéziről tiltásra ) ?A rendszereszközöknél tudod ellenőrizni az IDE vezérlő tulajdonságainál, hogy PIO módban van-e

-
Bubu79
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Gondolom a vírusírtó nem pörög a háttérben és nem torrentezel ezerrel mellette...
Firmware frissítéssel próbálkoztál már? Egyrészt a firmware felelős az írási sebességért, másrészt az alapanyag...
venember83: álmodjál képeket

-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Te jó ég - ezek után nem csoda, hogy az oroszok bepróbálkoztak a fagyállóval is

Mindegy, csak ártson alapon

philoxenia: nekem a DVD íróm is közös kábelen van a vinyóval, mégis megy lazán 8X-os tempóval
Ebből adódóan nem volt gondom az írással sosem... -
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Ilyen élményem nem volt...
Csak olyan, hogy a serdülőkor hajnalán, húsvét előtt az egyik haverom kitalálta, hogy kóstoljuk végig a húsvéti itallapot náluk. Volt ott vodka, jugó konyak, pálinka, minden mi szem-szájnak ingere....
Egyszercsak a kezembe nyomott egy üveget, áttetsző folyadékkal - mondván, hogy finom diópálinka, húzzam meg...Meghúztam ( az üveget
)... Utána két órával még szinkrontolmács kellett hozzám, mert úgy elzsibbadt a nyelvem, hogy alig forgott - az üvegben tisztaszesz volt, 96%-os.
Természetesen nem bírtam a számban tartani, úgyhogy kiköptem, de akkor már késő volt...
Én a kíntól fetrengtem, ő a röhögéstől...
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Melyik vagy Dumb, vagy Dumber?

-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Vidám dolgok ezek - biztos kibírta röhögés nélkül

-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
He-he
Csak tudnád... 
Kend be csípős csilivel a bohócot, majd ülj bele forróvízbe - a hatás just the same - jó szórakozást

-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Egy kecskés cseh remeken már én is túl vagyok és erősen gondolkodom a másodikon is
Azt ne várjátok meg, amíg eljutok a dalolós szintre, mert semmi nem okoz akkora pusztítást, mint az én hangom - mit nekem jégkorszak, meg vulkánkitörés - magas C by Bubu79, na az pusztít

philoxenia: megadhatnád a kertészed elérhetőségét - ha esetleg házat veszek, feltétlenül szükségem lenne egy ilyen rendezett kertre

-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Vazzeee - mekkora frigó
Köszönet a nagylelkű felajánlásért ( ne felejtsd el holnap újra megtölteni
) Neked is egészségedre 
Voda:

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Tudom mi folyik a műtőben vér, vér, vér
, kaptam CD-n anyagot a műtétről, a megelőző vizsgálatokról, arról, hogy milyen lehetőségek vannak a beavatkozásra - tudom, hogy egy szem kezelése nem több 4-5 percnél, tudom, hogy nem érzek fájdalmat műtét közben ( nem úgy utána, amikor fény éri esetleg, mert nem tökéletes az elsötétítés a lakásban ), tehát ezek ismertek előttem 
A gond velem van - viszolygok attól, hogy a szememmel csináljanak valamit

Ne is mondd a melót - pár hete történt:majdnem hibernálták a családfámat
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Azt hiszem a nagy szemüveges topikban tárgyaltuk már ki Tildyvel a műtétet - nem a cash az akadálya a dolognak - egyszerűen finoman szólva besz@ri vagyok és nem tudom még a gondolatát sem elviselni, hogy a szememben matassanak akárcsak lézerrel is.
Annak idején nekiindultam a dolognak és ki tudja mi lett volna a vége, ha nem azt mondja az orvos, amit - miszerint nem tudják 0-ra kihozni a szemem.
Így elmaradt a műtét és maradtam a pektánál - a kontaktlencsét is kipróbáltam, de annyira idegennek éreztem a szemeben, annyira zavart a tudat, hogy ott van rajta, hogy a végén visszatértem a szemüveghez.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ahogy elnézem a gyenge kezdés után nem erős visszaesés következett - ember lett Belőled, nem is akármilyen

Re #20451: Azok alapján, amiket itt olvasgattam Tőled a PH!-n, bátran ki merem jelenteni, hogy nyugodt lehetsz magad felől - nincs miért szégyenkezned sem Neked, sem a Szüleidnek

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Pff... Mit műveltek Veled, hogy így jártál?
Egy kollégámat is műtötték, 5-5,5 dioptriától szabadították meg pár éve - mostanra jutott el oda, hogy fénytörési hiba miatt újra kell neki pekta, de csak 0,75-ös...
Tildy-t is műtötték, és amennyire tudom, elégedett a dologgal.
Én nem szántam rá magam a műtétre, pedig nem ártana, mert simán elmenne tengerésztávcsőnek, ami most az orromon ül ( az más tészta, hogy ránézésre nem látszik, mert nem alap lencse van benne ), de valahogy óckodom az egésztől, ráadásul a doki annak idején azt mondta, hogy nem tudja 100%-ra megígérni, hogy 0-s lesz a szemem ( valójában azt mondta, hogy kicsi az esély, hogy 0-ra kihozható )...

Nem tervezek LCD vásárlást, mert akkor száműznöm kéne a macskát a radiátorra - mostanság ugyanis a monitor tetején szeret leginkább hesszelni

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Alapvetően másképpen működik

Míg a CRT folyamatosan frissíti a megjelenített képet, frekvenciától függő sűrűséggel ( mivel soronként rajzolja tele a képernyőt, egy szem elektronsugárral ), vibrálva; addig az LCD csakis akkor nyúl a pixelekhez, amikor változás történik a képernyőn - tehát ha éppen a PH!t böngészed és olvasgatsz egy oldalon, akkor a CRT folyamatosan vibrál a fejedbe, az LCD pedig csak addig villog, amíg be nem töltődik az adott kép.
Emiatt kellemesebb a látvány, amit nyújt. Az más tészta, hogy elsőre szokni kell, valamint el lehet játszani a beállításaival, amíg az ember megtalálja azt a fényerőt, amin már nem bántja a szemét a túlzottan éles kép ( pár óra kell csak
)Én is CRT-n bámulom a virtuális valóságot - ha rendesen be van állítva a frissítés ( min. 85Hz ) és nem csak a monitor világít a fejedbe, hanem van egyéb szórt fény is a helyiségben, akkor sokkal kevésbé fárasztja a szemet

És ahogyan bolondember is mondja: pislogni, pislogni, pislogni
Ha ennek ellenére is száraznak érződik a szeme az embernek, akkor go to szemészet, és fel kell íratni műkönnyet ( a tesco gazdaságos, recept nélkül kapható készítményektől óvakodnék
) -
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem lehet, hogy túl sokat ülsz a gép előtt? Bár ez is függ attól, hogy CRT-t, vagy LCD-t bámulsz, van-e bármilyen másik fényforrás a szobában, vagy csak a monitor fénye; esetleg időjárási front is okozhatja; kialvatlanság... És igen, vérnyomás is okozhatja a fejfájást

bolondember: ez benne a kihívás - kapd el, ha tudod

Nem is olyan régen szemléltem meg a teljes tejút rendszert fényes nappal egy nagy csarnokban - majdnem szétfejeltem egy I gerendákból tákolt állványt, csak mert nem ott járt az eszem, ahol kellett volna...
Amikor elmondtam a főnökömnek hogy' jártam, csak annyit mondott, hogy Ő ugyan mondta, hogy használjam a fejem, de nem teljesen erre gondolt

-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Ha jól megnézzük, akkor az út fölé van belógatva az ajándék.
Út mellett pedig jobbára a parkolási társaságok olyan nagylelkűek, hogy akár Mikulás csomagot is adjanak - szerintem vagyunk ezzel úgy egy páran, hogy azt meg tartsák meg maguknak

bolondember: nem értem a problémádat - egyes természeti népeknél teljesen megszokott dolog, hogy a fejükön cipelnek dolgokat - hát ennyit sem ér neked egy ilyen különleges lehetőség?

-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Gondoltam, hogy ez a baj... Az Ő döntése volt - én sem értek vele egyet

Ha már sárga...
- Szomszéd - tud róla, hogy a fia belepössentette a nevét a házam előtt a hóba?
- Mostmár igen - de mi ezzel a baj?
- Hogy a lányom kézírásával tette mindezt...Tudom, szakállas, leülök magamtól is
-
Bubu79
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Azt hiszem ideje lecserélni a billentyűzetemet - kérek egy ilyet karácsonyra, de kicsit sötétebb séróval [IMG[szája szélét erősen nyalogató, kiéhezetten sasoló smile[/IMG]

-
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mozilla 1.7.13 - tudom, már illene lecserélni, de semmi gondom vele...

FeketeLélek: nincsen jó színed - legutóbb sem utalt semmi jóra, hogy színt váltottál...

-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Lovag? Ilyen ábrázattal? Nála sumákabb kinézetű, macinak álcázott jetivel még sosem találkoztam - nézd csak meg a szemeit, mintha be lenne lőve

-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Pedig de - a technológia sajátossága
Hadd nyugtassalak meg, van rosszabb ilyen szempontból, mint a CRT - ahogy hallani a plazma képernyő is erősen hajlamos a beégésre - pedig nagyságrendekkel többet kérnek el érte, mint egy katódsugárcsöves dobozért 
Az LCD technikánál a beégés jelensége ismeretlen, bár előfordulhat, hogy "beragad" egy-egy pixel, ha sokáig van ugyanaz a kép a képernyőn, de ez kellően gyors képváltásokkal regenerálható ( nem a bedöglött pixelekre gondolok, amik a kapcsolótranyó hibájából maradnak fehér, vagy fekete állásban, azon nem segít a képváltogatás )
bolondember: gyanúsak nekem ezek a szélsőséges érzelemnyilvánítások
Mondd ki nyugodtan, hogy szereccc
Bár el kell, hogy keserítselek - nem vagy az esetem, nem bírom a bundás/szőrös jószágokat, főleg nem, ha szintén hőmérőszondával rendelkeznek az univerzális csatlakozási ponton

-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Ha kellően sokáig mutat egy bizonyos képet a képernyő, akkor a belső felületén lévő fényporréteg nem egyenletesen használódik el - a világosabb részleteknél ( mindhárom alapszínnél ) vékonyabbá válik a fényporréteg, ami azt eredményezi, hogy kikapcsolt állapotban is jól láthatóan megmaradnak a képernyőn a mutatott kép részletei

Nem véletlen, hogy a TV társaságok variálnak időnként a logójukkal is, nem csak a megújulás jegyében vándorol egyik sarokból a másikba, hanem hogy a törzsnézők TV-in ne maradjon meg mondjuk az RTL-Klub logója ( az más tészta, hogy nem elég sűrűn cserélgetik, ezért is lehet jól felismerhetően kivenni a TV felső sarkában a szomszéd néninél a már említett képecskét - kicsit egysíkúan TV-zik
)bolondember: most akkor utá'sz?

-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Majd ha beletetted a tenyerembe azt a darabot, akkor megmondom

EQMontoya: nono, kedvezményről volt szó, nem kényeztetésről
Szopogassa le a harapós ló 
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Akkor engedd meg, hogy beszállhassak egy ajándékutalvánnyal

Itt a lehetőség!
--------------------------------------
| Ha kivágja ezt a kupont, |
| vehet digitális képkeretet |
|kedvező áron, eladóinktól |
--------------------------------------Árukapcsolás - és meglepheted Magad egy új monitorral is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Basszus... A RI/OS5 nem túl jó képalkotásban - korlátozza az alkotói vénámat

-
Bubu79
addikt
Nem, nem Miattad banolták.
Hozzászólt valamihez, amihez nem kellett volna - legalábbis nem úgy, ahogyan Ő szerette volna jelezni a visszásságot
Sajna nem jött le az irónia, amit beleszőtt a hozzászólásaiba...Most hogy bekukkantottam a linkelt topikba, látom, hogy megér egy misét a jóember, aki miatt az egész előtérbe került...

#20222: Mér' Te pasi vagy?

-
Bubu79
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Valamikor rég leírta, hogy az első regje nem jött össze, ngabor2-vel élcelődtek rajta. Elszúrt valamit a regisztrációnál, a sima Csapos is ő volt

Azért az király dolog, hogy két napon kersztül lehet húzni a moderátorok elméjét és a végén még el is ballaghat az illető, holott már egy ideje csak az volt a lényeg, hogy valaki foglalkozzon a rettenetesen hatalmas kávéfőzős topikos problémával. Simán elment flémnek...
R.I.P. Csacsi

-
Bubu79
addikt
válasz
Whaskes
üzenetére
Ma majdnem nekivágtam én is egy kisebb túrának, de aztán még időben meggondoltam magam - nem biztos, hogy jó lett volna nekivágni hátsókerekes autóval a helyenként még erősen havas, latyakos főútnak, ahol természetesen előfordulnak kamikaze típusú, önmagukban, járművükben túlontúl megbízó egyének...

-
Bubu79
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ünneprontó 
Tökéletes szomszéd boldogító - legalább olyan jó, mint amikor ő kezd el hajnali 8-kor fúrni hétvégén... Az egyetlen különbség az lehet, hogy nekem még tetszik is ( egy darab kölyökgólya koromból ), ő viszont nem hiszem, hogy önszántából koptatná a vasbetont
venember83:

-
Bubu79
addikt
People are in big confusion
they don't like their constitutions
everyday they draw conclusions
and they're still prepared for warSome can say what's ineffective
some make up themselves attractive
build up things they call protective
well your life seems quite bizarre[Bridge:]
In the sky a mighty eagle
doesn't care 'bout what's illegal
on its wings the rainbow's light
it's flying to eternity[Chorus:]
Eagle fly free
let people see
just make it your own way
leave time behind
follow the sign
together we'll fly somedayAki megmondja, hogy ki az előadója a fenti idézetet tartalmazó számnak, az kap egy hatalmas pirospontot tőlem

yetike: Akkor biza afrikai sünire fel, valósuljon meg egy álmod

Elmegyek asztalosnak és megszabadulok a felesleges hibákat okozó ujjaimtól - hejessíráss...
-
Bubu79
addikt
Wow... Úgy nézem Whiskas elég morcosan tért haza Lumpitól

Dilóman: ennyire fiatal? legutóbb lazán néztek 35-nek ( jó-jó, akkor épp kicsit gyűrött voltam, meg minden
[ nem írom be, hogy másnapos voltam, mert kövezés lesz a vége
] ), holott ha megérem a jövő hónapot, akkor leszek 29... 
Érdekelnének a filmek
Csak kérdés hogyan oldható meg, hogy összefussunk valamikor - én nem a Nagyfaluban leledzem ugyanis 
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
A Dogma volt a másik, amiben felbukkantak ( az is megér egy misét
), többről nem tudok 
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
A linkelt idézetet szolgáltató film csakúgy klasszikusnak számít nálam, mint az Indul a Bakterház, a Gyalog Galopp, Brian élete és még sorolhatnám

De ha igazán mélyre akarsz jutni a bari társadalomban, lehet ,hogy mégiscsak be kell vállalnod az adott procedúrát

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Szép kis bárány az ilyen
Tudtam, hogy az öltözéked csak kamu és Te vagy Wolf Bond, erősen beépülve szegény birkák közé, hogy elnyerd a bizalmukat és beférkőzhess a stratégiai védelmi minisztériumukba... 
Eközben meg alig várod, hogy ártaltan kis állatkák csontjairól szopogathasd le a húst

Te báránybőrbe bújt vetítőgép

Thrawn: ha egyre gondolunk, akkor ott csak annyi történt, hogy néhány keresetlen szóval lobbiztak az érdekedben, hogy megkaphasd a rangot is, ne csak önjelölt rendőrbácsiként zúzz itt a fórumon

venember83: besúgó? és ezt hogy' képzeled? A kuka csak csipogni tud, azt is csak hangosan - súgásról szó sem lehet esetében

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ez is olyan gyorsan fogyasztható, mint egynémely halételek?

yetike: miért pont sünit akarsz háziállatként tartani otthon? Van saját bogárfarmod hozzá?

Közben dűlőre jutottam magammal és eldöntöttem, ma már nem ülök autóba, úgyhogy betolok a fejembe egy Radlert - egészségetekre

-
Bubu79
addikt
Tarajos sül - olyan, mint a süni, csak nagyobb testű és hajlamos a "bundáját" aktív védekezésre használni ( gyakorlatilag bizonyos szálakat ki tud lőni )
A Mediddlo féle nagymacskák előszeretettel pályáznak a húsára, de csak ritkán jutnak hozzá a tüskés természete miatt

Véncsont: Szemmel láthatólag igen - ugyanúgy, ahogy a Sega sikerfigurája is süni ( Sonic, the Hedgehog )

-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Eszemben sincs, csak sok esetben a hiba diagnosztizálásakor arra következtetésre jutok, hogy tényleg a Windows az ótvar - ugyanis kimaradt belőle a legfontoosabb hibajelzés, miszerint: "General Failure, please replace User", azaz: "Generális falióra - kérem cserélje ki a felhasználót"
Kishazánkban divat minden disznóságot elhallgatni, amit az ember elkövetett a gép ellen, valamint a hibára vonatkozó kérdések feltevése után a tulaj részéről azt a választ adni, hogy valamit kiírt, de nem jegyeztem meg.

Kedvencem a "nincs ennek semmi baja, csak nem megy" típusú hibaleírás után azt nyomozgatni, hogy vajon tényleg olyan pupák volt-e a felhasználó, hogy menet közben tépte ki az IDE vinyót a rack-ből, vagy valami fatális tévedés folyamán tényleg olyan égi jelenségek játszottak össze a gép megkergülésekor, amik 500000 évente egyszer fordulnak elő - ahogyan azt a tulaj bizonygatja sokszor...

-
Bubu79
addikt
A süni aranyos, ámde igen félelmetes állatka

Egy alkalommal estefelé igyekeztem haza a suliból, amikor is a járda melletti bokros, erdős részről éktelen szuszogásra és csörtetésre lettem figyelmes. Még az a bizonyos is vigyázzba állt bennem, úgy megijedtem hirtelen...
Némi veszett szívdobogással megspékelt gyaloglás után egyszer csak elém keveredett az egyik bokor aljáról egy szép, kifejlett süni: be nem mutatkozott, csak szuszogott, mint egy gőzmozdony - majd miután elégedetten nyugtázta, hogy kb. 10 évet öregedtem, hála neki, szépen visszaslattyogott a bokor alá turkálni...

A süni tehát rosszindulatú kárörvendő állat

-
Bubu79
addikt
Pálinkás szépjóreggelt mindenkinek

Örömmel látom, hogy a tegnap bulizók megúszták medencecsont-törés nélkül a hajnali hazavánszorgást és olvashatóan jól elvoltak

EQMontoya: Most mér kell így leoltani az OFF-oló közösséget

Mi bánt, gyere mesélj

-
Bubu79
addikt
válasz
Thrawn
üzenetére
Úgy tűnik erről a filmről már lemaradtam

Van esetleg valami köze a hasonló nevű, általam sosem játszott játékhoz, vagy csak a véletlen műve a hasonlóság?
Mod.: holmi kallódó betűk pótlása...
bolondember: ki ez az RJF? Képet esetleg láthatunk Róla? Ez a hastáncolás jól hangzik

-
Bubu79
addikt
Isten éltesse a születésnaposokat

Olvasgatván a nemes célú gyűjtésről, valamint a bátortalanul feltett tarifára vonatkozó kérdésről, felötlött bennem egy régi, mondhatni szakállas vicc...
Megáll a mester autóval a legősibb mesterséget űző leány előtt és felteszi a kérdést:
-Kislány ötezeré' mit csinálsz?
-Bármit
-Akkor ugorjá' be, megyünk betonozni
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
A villanyáram a kompresszorok és a felügyelő elektronika működtetéséhez kell, nincs olyan konkrét köze a folyamathoz, mint a klasszikus hidrogén előállításhoz vízből ( amikor is ugye egyenáram segítségével a vizet alkotóira bontják ) - de befejezem, mielőtt meggyanusítanak, hogy egy hárombetűs kolléga újabb reinkarnációja vagyok

Privát egyébként ment

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Egy olyan cégnél dolgozom, ami folyékony nitrogént, oxigént és argont állít elő levegő és némi villanyáram felhasználásával ( a dolog hasonlít az olajfinomításhoz, csak itt erősen negatív előjelűek a hőfokok ). Megyek éjszakára melózni, én leszek az egyik ember a háromból, aki felügyeli a teljes folyamatot

Tehát mi a levegőőő... bül vesszük ki a... aaaa... zoxigént

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Megpróbálom mégegyszer, lassabban...

Tehát: Vedd szemügyre Csacsit.
Láthatod, hogy legalább két különböző teremtményre ( szándékosan nem írtam állatot, nem szeretném megsérteni
) hasonlít kapásból: szamárra, mivel patákat visel és esetlenül ücsörög, pont mint Füles a Micimackóból; és nyuszira, mivel hosszú fülekkel rendelkezik
(valamint ha megnézzük a pizsamáját, ami csíkos, felmerülhet még Tigris képe is elménkben, de ez már nagyon meredek, ebbe a rokonságba inkább nem mennék bele
). Tehát Csacsi és Nyuszi ősöktől származik ( valamint elmeditáltam az Öszvéren is, de az kiesik, ha komolyan gondoljuk, hogy a képen látható gyermek az Övé, mivel ugye az Öszvér, mint olyan nemzőképtelen, tehát hiába jött volna össze a nyúllal, nem lett volna csacsi belőle ).Amennyiben ez a feltételezés megállja a helyét, úgy előfordulhat, hogy dominánsabb az utódban a nyuszi gén, tehát lehet a Csacsi kölyke nyuszi

Most már csak az lehet kérdés, hogy aki életet adott eme bájos nyuszinak, az ki volt
-
Bubu79
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Vazz... Ha ezt előbb tudom arrébbfújom a hófelhőket Felétek - itt a világon semmi szükség nem lett volna rájuk..
.Jelentem ismét remekel a városgazdálkodási rt, ami felelős a havas utak letakarításáért - úgy tűnik idén is meglepetésszerűen köszöntött be a tél, mert még mindig járhatatlanok a város útjai jobbára.
Természetesen a tömegközlekedés is akadozik, hiszen a háromcentis hó már hóakadálynak tűnik...Holle anyó monnyon le - vagy cserélje le végre az ótvar ágyneműjét valami olyanra, ami nem hullik...

Véncsont: Bubukácska alighanem megpróbál lassítani, mert ha a mostani tempójával áll neki éjszaka levegőt bontani, lehet, hogy túlteljesíti az ötéves tervet és megkövezik a kollégái - valamint elszipákolja a gyárral az összes levegőt a városka békés polgárai elől...

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Helyes kölyök - kis aranyos nyuszómuszó

Nem értem a problémádat... Tekintve, hogy a felvilágosítandó célszemély úgy tűnik két külön faj gyermeke ( sőt, ha a csacsit ízekre szedjük [nem szó szerint
], akkor három, hiszen az öszvér a szamár és a ló közös gyermeke, bár ezzel felveti azt a kérdést, hogy biztosan, a csacsié-e nyuszi, hiszen az öszvér, mint olyan, nemzésképtelen
), akkor miért ne adódhatna úgy genetikailag, hogy a csacsinak nyuszi fia szülessen?Szóval... Van még kérdésed?

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Gondolod, hogy segíthet a dolgon, ha az arcába nyomunk egy reflektort?

Most kegyetlen leszek...
Csacsi! Egy valamit tudnod kell... Nem a gólya hozza a gyereket...
Hanem a pelikán - mert annak öblösebb a csőre
( by Zigóta ) 
Winner_hun: nálam látszik a hsz-edben a bizgentyű ( Mozilla )
-
Bubu79
addikt
"An experiment in genetic engineering turns harmless sheep into blood-thirsty killers that terrorize a sprawling New Zealand farm."
Már a beharangozója is ígéretes
Kezdek kicsit örülni annak, hogy egy óceán választ el Bash-től - fekete is, bárány is, és alapjában véve nyugodtnak is mutatja magát - hát nem elgondolkodtató?
Ezt az identitás-zavaros farkast pedig már nem is említem

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Akkor ezúton szeretnélek megkérni, hogy velem szemben ne légy tárgyilagos sosem - ok?

vágányzár: ilyet többet ne csinálj - jó? Majdnem belefulladtam a bögrémbe amikor elolvastam a hsz-ed

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Váháhááá - egyre inkább meggyőződésem, hogy Te egy igazi gonosz farkas vagy, hiába bújtál báránybőrbe

Mellesleg milyen jólértesült vagy a kolléga méreteit illetően

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
"Sch@uma sampon a hajnak titka, az én hajam is ettől lett ritka" - ha már bölcselkedünk

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Kockázat az élet sója

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Főúton gyalog csúszkálni?

Whaskez: Remélem fagyállóval fel voltál töltve rendesen?

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Szintén Schwejk rajongó?
( Jó fej volt az öreg Jaroslav Hasek, kár, hogy nem tudta befejezni az említett művet
) -
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Jelentem nem voltam tetőtől-talpig levazelinezve, szárazon pedig meglehetősen vendégmarasztaló jelleggel működött a jószág - kicsit szorított derékban

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Én ugyan nem vagyok 195 centi, de a súlyom meglenne hozzá - szóval azt hiszem nekem is szűkös lenne

Pár éve a bátyámmal és a sógornőmmel Székesfehérvárra utaztunk kispolákkal - az alatt a cirka 45-50km alatt olyasni érzésem volt a hátsóülésen szorongva, mint ami a szardiniát fogja el, miután betuszkolták a konzervdobozba...
Úgy kellett kihajtogatni belőle, ami nagy kihívás volt számukra, mert egyikőjük sem kifejezetten origami expert

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
No-no - ne bescsüld le az egérkamionokat - van belőlük olyan is, ami gyorsulási versenyekre jár egészen jó eredményekkel

Döntöttem - buszozás lesz a vége.
Nem kívánom leamortizálni a jószágot holmi hóesés miatt - este tele lesz a TV híradó árokbacsúszott, lezúzott autókkal, a sajátomat nem kívánom köztük látni
-
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Opel Ascona? A lámpa hasonlóan kockás jellegű annál is, a hátsókerékhajtás is stimmel

Vazzeee... Sűrűbben kéne nyomogatnom az F5-öt

-
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mivel voltál? Omega, BMW, egyéb? Csak kíváncsiságból - éjszakára mennem kell melózni és nem szeretném, ha ronda meglepetés érne

Dilóman: Bubuka ám a... Ne fikázz, ne fikázz

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
"ez egy sarki-oroszlán..." - miből gondolod, hogy pénzért árulja a testét - mégha esetleg melegségre is vágyik?

-
Bubu79
addikt
válasz
vágányzár
üzenetére
Vizuális típus vagyok - elképzeltem, ahogy Lumpi forog a nyárson...
( vajon földön fetrengős, sírva röhögős smile miért nincsen még az elérhető alap smile-k között?
)bolondember: egyre gyanúsabb vagy Te nekem - biztos, hogy csak azért van rajtad a báránybőr, hogy jó legyél a birkáknál - minden hátsó szándék nélkül?

Aktív témák
- Arc Raiders
- Kés topik
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Egy rakta telefonnal voltam úgy, hogy ment pikk-pakk a gépen, de volt egy, egy mocskos NOKIA, ami az istenért sem volt hajlandó menni ... Attól függetlenül, hogy másik NOKIA ment a gépen ( nem, nem ugyanazzal a PC Suittal próbáltam és nem, nem egy időben voltak fent )

)... Utána két órával még szinkrontolmács kellett hozzám, mert úgy elzsibbadt a nyelvem, hogy alig forgott - az üvegben tisztaszesz volt, 96%-os.

.