Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
PazsitZ
üzenetére
Átbaszásnak számít az, hogy valaki nem nem nézi meg legalább a kiskerarak.hu -t?
Vagy ugrik le a sarki boltba, hogy ''Té haver, menyiért lehet kapni most egy xxx HW-t?'' Ha valaki kimegy az ecserire, ott sem áll senki az eladók mellett, és ordítják mindenki fülébe, hogy ''bazz, menj át a józsefvárosira, mert ott kevesebbért láttam tegnap.''
Vagy most is tévedek?
ui: ha erre járna egy nagybetős, akkor megkérném, hogy javítsa ki az 'eszt'-et 'ezt'-tre.
Köszönöm.
Üdv.: föccer
ps: mentem haza melózni. Irodai munkát kellene végezni, de sajna nem megy.
otthon nincs bekötve a net, ott menni fog 
-
válasz
PazsitZ
üzenetére
büdös meg szőrös?

ngabor2 : dehogy kötekszem, csak azér vagyok a kelleténél talán kissé ingerültebb mer még mindíg nemtudom miarosseb aza mittudoménmilyen vizipipa, mivel nem hajlandó nekem választ írni rá a Nagy agancsos kék csúnyabácsi
üdv,
best regards,
etc,
Én
[Szerkesztve]
Aktív témák
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

otthon nincs bekötve a net, ott menni fog