Hirdetés

Aktív témák

• Bash
    őstag

Te jól csinálod, és szerintem itt mindenki el is ismeri a környezettudatosságodat, az életviteledet és még sok mindenedet, mert megismertek. Én viszont azt nem értem, miért akarsz ilyen erősen térítőmunkát folytatni azért az országért, és a lakóiért, akik közül kíváncsi volnék, mekkora arányban követik a példádat. És hogy miért akarod mindenáron az ígéret földjeként beállítani, mikor ezzel a legtöbbünkből csak makacs ellenállást váltasz ki. Mert azért azzal mindenki tisztában van, hogy a kép nem csak ennyiből áll.

Egy szóval sem állítottam, hogy ez az ígéret földje. Nyilván a hybrid buszokat sem én vettem a városnak, és a napenergiás energiafarmokat sem én finanszírozom. Szintén nem én telepítem a fákat, erdős parkokat, tavakat a város közepére. Azt próbáltam érzékeltetni, hogy nem csak marketingduma van, az eredményét is látni.
    Viszont ez egy hatalmas ország, és generációk kellenek ahhoz, hogy gyökeresen megváltozzanak a dolgok. Iparágak épülnek pl. a légi közlekedésre, ami kétszer akkora, mint a rest of the world-é [link].

Aktív témák